Strateški kasne u školu i beže sa časova: Đaci iz Srbije iznad međunarodnog proseka po izostancima

Ostavite komentar


  1. Sa raznih mesta deci se salje poruka da je skola bezpotrebna.Dovoljno je da si clan i da imas novca da pazaris diplomu koju pozelis!?!Inace mladi kadrovi su odskudnog znamja,arogantni,nedodirljivi,sa sumnjivim diplomama?!!

  2. Naravno, kad je naše obrazovanje u suštini zastarelo i po komunjarskom modelu. Previše predmeta i natrpanog gradiva. A srednjoškolci shvatsju da nam je društvo trulo i korumpirano i da ministri u vladi kupuju diplome. Srpsko obrazovanje je velika mašinerija za uhlebljavanje kadrova od kojih značajan broj nema želju niti kvalitet da radi odgovornije i zahtevnije poslove u privredi.

  3. Sve je otislo do djavola. Moj prijatelj sa porodicom ide na odmor kada se isplanira, a kada sam ga pitao sta sa detetom koje ima casove on mi je odgovorio – brale, sve je ovde puklo, niko ne obraca paznju na to da li ce moje dete odsustvovati sa casova.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.