Direktor Druge ekonomske škole: Niko od đaka neće biti kažnjen

Ostavite komentar


  1. Ovo skolu treba neko da kontrolise a ne da profesori i direktor rade sta hoce jer su zasticeni.

  2. I nad popom ima pop. Da li će razredni starešina dobiti opomenu pred isključenje?

  3. Ne zanosite se ljudi. Da li iko misli da nastavnici to rade zato što žele? Svi znaju koji pritisak na nastavnike vrši direktor Nedić, koji diktatorski vlada školom i koji na svaki način gleda da se dodvori svakoj vlasti (zato toliko i opstaje).

  4. Profesori ove škole misle da su elita školstva i da mogu da rade šta hoće. Leglo umišljenih i narcisoidnih.

  5. Meni ovo deluje da učenike boli uvo za sve i da je ova zato izgorela, da je bio koncert neke pevaljke bilo bi ko oko…

  6. Mnogo je gore po epidemijološku situaciju okupljanje u učionicama nego na otvorenom. Mere su samo na papiru jer ih nije moguće sprovesti.

  7. @Bender Bas tako. Zeni je verovatno vise dosta neodgovornosti i indiferentnosti djaka. I skroz je razumem. A roditelji bi bas mogli malo da prestanu da kukaju na skole. Deca vam nista nit uce, nit znaju, nit postuju a uvek su vam svi drugi krivi.

  8. Ti isti punoletni (uglavnom) klinci se druže van škole i okupljaju na javnim i privatnim zabavama. Toliko o poštovanju pravila kad je kovid u pitanju. Ali mi ne bismo bili mi kada od svega ne bismo pravili cirkus.

  9. osoba koja je zastrasivala ucenike je dobila bonus za vannastavne aktivnosti, verujem ? pomeranje granice, normalizacija nakaznog ponasanja – eto, niko od roditelja se nije pobunio, iduci put nece „izaci u novinama“ i proci ce… normalizacija, rekoh, ne zaboravite da su ljudi ziveli u konc logorima, a ne samo umirali.

  10. Kolko vidim I ovde smeta politika. A sve se svodi na to da su samo trebali da se have da nece doci. Tolko o shvatanju I vaspitanju dece od kuce.

  11. Ne bi me čudilo da je lično taj direktor naložio toj razrednoj da postupi tako, pa se sad pravi blesav.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.