Đaci se 18. januara vraćaju u klupe

Ostavite komentar


  1. Jedna smo od retkih zemalja u Evropi koja se ponasa prilicno relaksirano u odnosu na virus. Skoro sve manje – vise, normalno radi. Nema pcr testova za one koji zele da udju u Srbiju, broj obolelih je drasticno smanjen… Kada se moze na skijanje, u kockarnicu ili kafanu (niko ziv ne kontrolise ni jednu jedinu zakonito obrazlozenu meru zastite), zasto bi za skolu postojala ogranicenja? Dakle, deca su u ogromnom procentu zasticena od virusa. Vec su izgubili godinu dana. Kada moze da se radi u Boru, vala, moze da se ide normalno u skolu. Sem ako idiotski organizovana nastava nema onaj odvratni cilj – neobrazovanost. Jasno je da oni koji su diplome stekli na cudan nacin, misle da je vazno IMITIRATI obrazovanje, umesto da se ozbiljno i studiozno Skola posveti tom poslu. Posledice kobojagi obrazovanja na globalnom nivou vec su veoma vidljive. Povrsno znanje skupljeno preko interneta dovelo je do masovnog ZAGLUPLJAVANJA. Ljudima je lako manipulisati, skloni su „verovanjima“ bez ikakvog osnova Lazne vesti se lakse primaju od onih pravih… IDIOCRACY u zbilji. Uzas.

  2. Smanjuju broj obolelih vraćaju decu u škole,taman za mesec dana opet skok broja obolelih pa opet deca kući u tzv online nastavu i tako to u krug jedno 3-4 godine.
    Ovako više nema smisla.

    1. Treba malo prorediti nastavno osoblje, mnogo ga ima. Manje su otporni od dece, a oni koji su blizu penzije su dodatni bonus za fond PIO.

  3. Dokle će nesposobni komunisti da odlučuju o sudbini naše dece i o životu i smrti.

  4. Da sam na mesto djaka, ja bih se odvazio i pevao sto me glas sluzi…da pokazem onim idiotima iz kriznog staba da je to bitno i da deca treba da se bave fizickom kulturom…Stoka nije zabranila teretane ali zato skolsku nastavu u vezi sa tim brani…Zaista stoka ! I nemojte da objavite komentar da vas vase mecene ne odvuku na ispituivanje…Da stoka su !

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.