Đedović Handanović: Ponašamo se u skladu sa zakonom u vezi nuklearne energije

Ostavite komentar


  1. Ova,,,ministarka ..“tog“ resora.morala bi bar malo više da zna oNukearnoj energiji..bar kao srednjoškolac? ?!

  2. Nije mi logicno da se laici mesaju u iskopavanje litijuma i nuklearnu energiju a pravi primer je navedena Djedovic Handanovic koja se u navedeno razume kao moja baba Miladinka.Sve sami strucnjaci kad bi smo se zezali bez i jednog dana staza! sa kineskom tablom brinu o ekonomiji Srbije pa je drzava Srbija na dnu skoro u svemu.Apel partijskim kadrovima je da funkcije koje obavljaju a za njih ni po kakvom osnovu ne odgovaraju ustupe funkcije strucnjacima koji bi drzavu Srbiju pomerili sa dna .

  3. Znač sve je već spremno i dogovoreno u vezi gradnje nuklearke ili nuklearki . Nezna se o kom je broju reč. Samo da se reši ukidanje moratorijuma -zakona o zabrani izgradnje nuklearnih elektrana u Srbiji . A da li neko pita narod nešto o tome ? Ili je narod nekompetentan da o tome razgovara, pa šta vlast i kako odluči.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 31. avgust i 1. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.