Đerlek: Nema garancija za isporuku dogovorene količine vakcina

Ostavite komentar


  1. Predsednik nas UVERAVAO DA SMO MEDJU PRVIMA .
    USAGLASITE se u vasim ISTINAMA?

  2. Svašta! Pa naš Vožd je odavno sve to obezbedio. Kako ne pamtite, ljudi? Garantovano od sutra na (u) svim njegovim televizijama i novinama počinje njegova priča o njegovim nadljudskim naporima u “ borbi“ za naše spasenje!

  3. Da se izbori zavrse ,sad ,odmah,dok vakcine ne stignu,AVANS JE DAT,, a mi smo u ZLATNOM DOBU, Beograd ukrasen,,PRVI U EVROPI PO OBOLELIM, ,JORGOVANKA VEC UKRASAVA NBS ,lusteri ,tepisi,DECA se lece SMS porukama,…
    Srecan rad, Jorgovanka,vesicu,mali,poslanici….

  4. Da li ste dr Djerlek ,procitali vest ,kako je BELA KUCA ,ucenila FDA ,da mora danas odobriti FAJZEROVU vakcinu.?
    NIKADA SE NECU VAKCINISATI RNK VAKCINOM.

  5. Fajzer nema ispostavu niti je tražila u Beigradu.Fajzer ispostavu za Balkan je u Zagrebu i delu bivše Plive po rečima iz Fajzera u Zagrebu ima dovoljno stručnog kadra i laboratorija je prošle godine modernizovana.

  6. U najavi velika korupcionaska afera. Informer i slicni blatoidi vec spremaju javnost za jos jednu koruptivnu nabavku vakcina. EU i Europol upozorili sve drzave u Evropi da ne uvoze neispitane vakcine. Ursula Lajen navela da je EU trebovala vakcine za Srbiju i da ce vecinski platiti iste.

  7. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je preko Kovaks sistema obezbeđeno 1,8 miliona doza vakcine protiv korone, najverovatnije Fajzerove, kao i da ćemo pre kraja decembra imati prve vakcine u zemlji. Danas, četvrtak, 12.11.2020. u 10:33

    1. Tačno, baš tako je rekao, da će 1,8 miliona doći do kraja ove godine, a premijerka kaže tek krajem iduće godone . Dosta je i meni i ovom narodu laži. I previše.

  8. Pa zar svemoguci nije rekao do nove godine vakcine dolaze da spasu naciju?! Izgleda da vise niko od partijskih drugova nije zabrinut ako malo ili mnogo slaze ovaj narod, jer narod podnosi sve…

  9. Gospodar onomad rece da dobijamo vakcine u decembru!>
    Drzavni sekretar kaze da cemo dobiti najverovatnije u sledecih 12 meseci, a Premijerka da je skupo.
    neka se dragi radikali dogovore i neka se odreknu na provizije koje uzimaju od gomile drzavnih poslova, bar na mesec dana i bice para za nas sirotinju da ne pocrkamo od njihove brige i dobrote!

  10. Kako nema gospodine Đerlek? Pa gospodin Vučić je sve obezbedio pre većine evropskih zemalja. On je to obezbedio kod većeg broja proizvođača. On je vrlo sigurna i pouzdana ličnost i što kaže nikad ne laže. Mora da Vi niste dobro informisani i treba da se obratite njegovom kabinetu.

  11. Sta kazete o SIGURNOSTI Fajzerove vakcine i o postavljenom USLOVU ,od strane BELE KUCE Agenciji za registraciji vakcine?

  12. Ja sam za vakcinu. Ali ako ovaj covek u Danasu jos jednom kaze dda je primim ja cu preci u one koji su protiv. Jel vi znate ko je Mirsad Djerlek. To je covek koji se u Novom Pazaru prikacio Rasimu Ljajicu i zaposlio sina, studenta stomatologije za pomocnika gradonacelnika za ekologiju i tako otimao od gradjana Novog Pazara 100 hiljada dinara mesecno za njegovu platu. A sin je prema pisanju Radiastoplus falsifikovao diplomu stomatologa.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.