Đerlek: Vakcinisano 700 ljudi u staračkim domovima

Ostavite komentar


  1. Molim da svi napravimo jasnu distinkciju izmedju nepitrebnog i štetnog Djerleka (nek se vrati u Pazar, ako sme) i potrebnih i korisnih vakcina. Muka je sto su Djerlek, ministar iz Zemunai vrhovni vrac AV, nabavili manhje od 0.1% potrebnih vakcina. Tačnije 0.06%! Cak je i Hrvatska koja nije za hvalu nabavila 0.4%! Dakle, moramo se „pokriti ušima i ćutati“, s ne hvaliti se sa 700 vakconisanih… Kakva sramota za dtzavu!

  2. Ovaj dr. Djevrek je tipicni karijerista i uvlakac, nista mu ne verujem, svojim poltronskim naglaskom iritira kompletno sandzacko stanovnistvo.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.