Đerlek: Za razvoj novopazarske bolnice zaslužan Vučić

Ostavite komentar


  1. Dobro je momčino! Daleko ćeš ti dogurati. Meni je malo muka od tolikog uvlačenja a tebi verovatno nije!

    1. da imam za predsjednika Vucica otišla bih u pustinju da provedem ostatak života

    2. Zašto je ovde uvek, daleko prihvatljivije, ako neko mrzi ovu državu, ovaj narod i njegove legalno izabrane predstavnike, od saradnje, kooperacije i pokušaja da se legalno izabrani zvaničnici poštuju? Da tragika bude veća, ljude koji su spremni da služe svojoj otadžbini, najviše napadaju osobe koje se retorički zalažu za ravnopravnost, slobode i demokratiju?! Koji su to razlozi, kako objasniti ovu našu kolektivnu patologiju? Pretpostavljam da je takvo ponašanje rezultat atavizama još iz vremena turskog ropstva kada smo tursku državu rušili, podrivali i krnjili. Očoito je da jedan deo ovoga naroda još živi u tom vremenu ne shvatajući da je ovo sada njihova država.

    1. A da li gospodin zna ko je najzaslužniji za popunjenost kapaciteta te iste bolnice?

  2. C C C, a zasluga za onolike preminule je verovatno na prethodnoj vlasti. Narod kaže čega se pametan stidi budala se tim ponosi.

    1. U pravu si Mirsade i samo napred imaces podrsku i Srba i muslimana. Ovi koji pre podne mrze Vucica a popodne sami sebe nisu dostojni komentara,to su slucajevi za neke druge bele mantile.

      1. Jedino se plašim novog zakona o zabrani mržnje prema tvom vladaru.

    1. Zašto? Zato što je predsednik doneo pre 3 meseca doneo lično one silne respiratore, i što je bilo dovoljno opreme? Koji će to sud uzeti u obzir kao otežavajuću okolnost?

  3. Prtedsednik je uradio dosta toga za vreme svog mandata pa tako je i opremio bolnicu u Novom Pazaru! Hvala Bogu da je bolnica sada operativna i moze da ukaze pomoc stanovnistvu!

    1. Koliko je operativna i koliko ukazuje pomoc stanovnistvu govori cinjenica da je direktor iste bolnice na lecenju u Beogradu.

      1. Jos jedna u nizu notornih lazi plasiranih od strane kvazi elite iz opozicije

        1. Kao i fotografijao deteta koje prima infuziju ISPRED bolnice, kao apel Asmira Kolasinca Loncaru, kao gomila postova svedoka katastrofalnog stanja po drustvenim mrezama…
          Ma da, za vas je sve notorna laz, falsifikat, podmetacina, samo ste vi, koji ste vodji verni, ispravni i posteni.

  4. Mora da bi Turska i UAE dali pare za opremanje bolnica u Somboru, na primer. Naravno da će dati za Novi Pazar i hvala im. Manje hvala onima čijom zaslugom je došlo do ovog haosa, koji će koštati života mnogo ljudi. Na njih nikako ne smemo da zaboravimo. Možda će Turska i UAE dati neki dinar i za gradnju zatvora.

    1. Čista politika, jer Turska nije pomogla da se Srbija izbori sa epidemijom, već samo N.Pazar, i njima je samo stalo da oni opstanu jer su muslimani, a ne i ostali.

  5. Procitaj iz 2018 te godine izveštaj. EU pomogla sa 680 000 izgradnju bolnice u N Pazaru

  6. Nije zasluzan Vucic nego drzava Srbija a drzavu sacinjava narod, a Novi pazar je Srbija, i to je Srpski narod. Vucic je presednik i on daje iz budzeta novac, a nije zasluzan Vucic nego narodni novac Srbije.

  7. Bravo, ako je istina to sa bolnicom. Ipak treba pomenuti, da će Vučić svojom politikom biti i NAJHZASLUŽNIJI za davanje autonomije Srpskoj raškoj oblasti (na turskom: Sandžaku) sa pravom docnijeg odvajanja od Srbije i pripajanja Turskoj po odavno smišljenoj „Zelenoj transferzali“ koja ide od Turske Bugarskom, Makedonijom, Kosmetom sve do pred vrata EU, do Bosne! Verovatno se zato AV često sreće sa najvećim (pre Vučića) diktatorom u Evropi, svojim najnovijim „velikim prijateljem“ Erdoganom. Živi bili pa videli!

    1. Lako je izjaviti da govori neistinu, treba imati i relevantne dokaze da to prodje na sudu.

  8. Zdravstveni sistem se dosta obnovio i dodatno razvio velikim ulaganjima Srbije i pod znatnim autoratitvnim delovanjem licno predsednika Vucica.

    1. Nisam siguran da li je ovo ironija ili samo komentar bota koji nije ni procitao tekst i odakle dolaze sredstva.

  9. I normalno, sad ce Djerlek da bude kriv zato sto hoce da radi a ne oni koji su pobegli na bolovanje. Verovatno ce biti krivi i ovi lekari iz Kragujevca sto su dosli da pomognu. Ima samo jedan problem. Novi Pazar nije previse veliko mesto i narod ce tacno znati ko je za sta kriv. Meni dovoljno. Podrska za gospodina Djerleka i ostale vredne i hrabre ljude. A vi ostali, hrabri komentatori, u Novi Pazar da pomognete ljudima.

    1. Svemirko, da li si i ti jedan od tih „hrabrih komentatora“? Na koji nacin zamisljas pomaganje ljudima? Da li ti je u glavi scena iz filma „Variola Vera“ gde covek u skafanderu ulazi i kaze „Mene su poslali iz staba, ja cu vam pomoci“? Jedini deo komentara koji iole ima dodira sa realnoscu je taj da „Novi Pazar nije previse veliko mesto i narod ce tacno znati ko je za sta kriv“. Ljudi to tamo svakodnevno vide.

      1. Mislio sam samo na ljude koji vredjaju i nipodastavaju ove druge koji stvarno pomazu i tesko rade. Izvinjavam se ako sam bio nejasan.

    2. Sutra ce da vam dodje Vucic u pomoc. Samo, cuvajte se njega i kad darove nosi.

  10. Da je u Novom PAzaru loše stranka SNS ne bi osvojila preko 20.000 cglasova što dovoljno govori da li je tamo nešto rađeno i kakvo je raspoloženje naroda.

  11. Nemamo problem sa tim sta je sve izgradjeno, ali ima jedna nelogicnost da PAZARCI NISU SKOCILI ,KAD BI SE SVE U ROKU OD NEKOLIKO DANA URADILO, VOJSKA I DRZAVA- VUCIC, zar je tesko reci a to se vidi , pa zdravstvo je godina u teskom stanju, kako odjednom VLADALAC VUCIC PRICA KAKO JE KOD NAS NAJBOLJE U REGIONU KAKO SMO NAJVISE URADILI, a slike govore kakvo je stanje

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 31. avgust i 1. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.