Đerlek: Zdravstene ekipe obilaze udaljena i izolovana sela kako bi vakcinisali sve koji žele

Ostavite komentar


  1. Postoji izreka u mom selu , kaže: „Dunulo im iz dupeta u glavu“ ! Juče sam napisao komentar i poslao „Danas“-u , da bi trebalo svima poslati poziv da dođu u svoju mesnu zajednicu radi vakcinacije , a ne da se seljaci iz sela i kasaba srpskih i ostali , prijavljuju na ovaj , ili onaj način . Mnogo bi se više ljudi vakcinisalo , garantujem ! Živim među ljudima koji jednostavno neće da idu u grad radi vakcinacije . Juče , „Danas“ nije objavio moj komentar , pa rek’o , možda zbog , radi , zato , što sadrži nešto , ne daj Bože protiv Države , ili daleko bilo, samoupravljanja i sl .

  2. Normalno da su trebali odmah da obilaze ne samo udaljena sela. Nemaju svi telefon i internet i mogućnost da se prijave na e upravu…Važno da je gospodin Predsednik napao stanovnike starog grada u Beogradu, rekavši koliko se bogataša vakcinisalo a na jugu Srbije svega 18%. Pa poradite gospodo na tome, loša vam organizacija a i kadra nemate, a ne da neko bude kriv što je vakcinisan zato što živi u centru Beograda

  3. Ti ces da dodjes na moj kucni prag da mi pokazes koliko se „brines o mom zdravlju“ ? Pa to se radi uglavnom pred izbore i to rade oni celavi nabildovani iz dzipova bez tablica. Sto rece Vucic braneci brata koji je glavinjao po zaseocimaoko Lucana. Kuc-kuc domacine, sta ima, kako ste pa kafica i rakijica pa za koga cete glasate i nda im malo odrzi patriotski govor. Da sazmem, u mnogim detaljima imunizacije ste iskopirali vase ponasanje pred izbore.

    1. Захваљујући једногодишњој медијској тортури, застрашивања, лажи и обмана, многи ни су успели да укапирају ковид-преваре и да је основни циљ вакцинација против нечега а против шта, то знају само пројектанти ове завере и злочина против целокупног људског рода. Овај прототип и најамник, саветује да интернет лекаре-стручњаке не треба слушати већ само ове на апанажу @сзо и фармацеутске мафије. Толико су огољени у својим нечасним радњама, да су принуђени да шприцем у руци, закуцати на свачија врата. Ни једна обмана није вечна па ни ова. Послушни кретени су свесни тога и знају да ће коначно истина да исплива а онда зна се са злотворима шта је потребно чинити.

  4. Za par dana imaćete vakcine po apotekama. Da birate. Narod nema pa nema poverenje u ta čuda, trebalo je raditi na edukaciji stanovništva. Ili je problem negde tamo…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.