Đilas: Kao da živimo u Pjongjangu

Nakon inicijative predsednika Srbije gradski menadžer najavio da će se u Beogradu napraviti 54 fontane

Ostavite komentar


  1. Kakve fontane! Ova na Slaviji košta preko 2 miliona evra a više niti svetli niti se čuje muzika. Katastrofa, prevara! O platou na Slaviji da ne pričamo, em je ružan i nefunkcionalan ( leti na 30 stepeni kamen bez hlada), em se raspada. Bruka! Nije kriv izvođač već investitor Grad. Terali građevince da u roku završe posao na 0 stepeni u decembru i januaru da oblažu beton. Tada se beton na niskim temperaturama mrvi i ne može se praviti ploča.

  2. Fontane su ukras svakog grada, pa bio on Rim, Pariz ili Pjongjang. Inače, smešne su i jadne aluzije na političke aluzije izmedju Srbije i Severne Koreje, zato što su nama u ovom trenutku otvorena sva vrata u svetu i sa onima sa kojima se slažemo po svim pitanjima i sa onim drugima…

  3. „Ove godine, 28. juna, biće 100 godina od kako je Vilson proglasio Vidovdan 1914. godine Srpskim danom u Americi.“??!?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.