Đilas: Ne verujem u osvetu, nisam za to da ulica presuđuje

Lider SZS zalagaće se da neke televizije ne mogu da imaju više nacionalnih frekvencija

Ostavite komentar


  1. Dok si ti bio na čelu Beograda držao si studio B kao svoje privatno vlasništvo. Studio B se podiglo na noge kada si sišao sa vlasti.

    1. I mene krenula,prodaja bizuterije…Nego,kolika je slusanost Studia B,broji li neko slusaoce…

    2. Baš je na nogama,primećuje se,kakvi novinari odoše,a ko dođe,gospode bože

  2. Tako je Dragane fer i posteni izbori, promena vlasti i izgradnja slobodnih institucija. Dovoljno za pocetak da se osvoji a ostalo kad se to postigne.
    Trazite mlade ljude i zadrzite staru gardu iskusnih, onih koji se nisu prodali Vucicu pa sirite energiju po Srbiji. Novi Sad ceka kad ce se prosiriti protesti.

  3. Kompletan rivajvl Aleksandra Vučića je zasnovan na osveti i sve što rade aveti iz prošlosti, svakodnevno pokazuju Vulin, Drecun, Gojković, ni Šešelj im nije potreban. I Dačić je sasvim svukao masku rakvši Jovanoviću, dosta mi je više tebe, te ga i ostali prate. Nešto slično je bilo tipično samo za Bajatovića (jedan je platio, misleći pritom na Đinđića), ali je činjenica da ni oni ne mogu da zaborave i oproste Miloševića, ako su ikad oprostili.
    Kada se podvuče crta ispod šesto-januarskog delovanja, jedini rezultat je stabilizacija budžeta zasnovana na realnom novcu, ali i kršenju ustava i otimačini dela penzija, čemu su se Dačić i Krkobabić Jr oštro protivili u vladi Mirka Cvetkovića poručujući da to i njihova baba zna.
    Slično je sa platama u javnom sektoru, s tim što je Milošević to činio inflacijom, dok ovi izvragavanjem zakona ruglu obećavaju kule i gradove. Ne sećam se da je iko u istoriji Srbije, počevši od Knjaza Miloša do Josipa Broza činio nešto slično, čak i monarhije u prečanskim delovima regiona, pre 1918.
    Mora im se priznati, da su se uglavili u kineski, jedan pojas, jedan put, mada cena koštanja ovog uglavnjivanja nije poznata, niti će biti.
    Sve ostalo je ponižavanje (Pariz, 11. 11) i prodaja lampiona sluđenom plebu u iščekivanju odluke na Ibru.
    Niko zdrav nije za osvetu, ali se postavlja pitanje, ako lustracija nije prošla 2001. ko će zdrav verovati u pravdu, mada bi primena primena zakona predstavljala jedini mogući reset za građane i državu nakon decenijskog ponižavanja i cirkusa od države, ako se uopšte želi hvatiti voz oporavka poverenja u institucije.

  4. Svi ste vi jedno te isto. U Srbiji ne postoji ni pozicija ni opozicija. Postoji samo koalicija ortaka, i burazera.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.