Đilas: Niko nije slušao naša upozorenja

Ni javnost ni opozicija nemaju tačnu sliku o stanju u zdravstvenim ustanovama širom zemlje

Ostavite komentar


      1. Ma zar mi Djilasa da slusamo?!
        Bas se pokazao do sada kao covek kome treba verovati,kako da ne!
        Neka hvala,tvoja upozorenja i „dobre „namere nam nisu potrebne,niti su od koristi!
        Djilasivo misljenje nam ne znaci!

    1. Šta bi SNS botovi, tviter vam ukinio 8.500 lažnih naloga, pa ste se sad čoporativno prebacili na list „Danas“ da pljujete sve one koji su protiv ove nakaradne vlasti, a pišete hvalospeve o vašem voljenom vođi i njegovim poltronima! Čim vas je ovoliko na ovom postu, znači da je, u ovom slučaju Đilas, pogodio tačno u centar! Što reče @Micika neka vaš vođa ili vi SNS botovi podnese krivičnu prijavu protiv Đilasa! PS vec 8 i slovima osam godina ste na vlasti, a Đilas je još uvek slobodan građanin, zašto?

  1. Samo ti ćuti!Uzalud ti laži,afere i neprofesionalni novinari.Narod zna istinu.

    1. Gospodjo, što ne pokrenete inicijativu da se protiv Dragana Djilasa pokrene krivični postupak za sve Vaše navode. Optuživati ljude bez dokaza je sramno. Možda ovako neproverenim informacijama koje navodite, možete i Vi da budete izloženi. Sram Vas bilo i Vas i one koji iznose neosnovane tvrdnje bez ikakvog pokrića. To govori o Vama koliko ste nepismeni.

    1. kakvi su sendvici i sokici ovih dana!! jel vam stavljaju nesto ili ste prirodno zaglupljeni

      1. To je prirodno kod njih. Podriguša se samo savršeno uklapa u ličnost.

        1. Gospodine Djilas svi samo kritikuju a ja bi voleo od vas ili bilo koga koji kritikuje da cujem sta bi vi i oni uradili.Sigurno da ima propusta ali sta bi vi uradili da svima bude bolje.

      2. Ja Sam citalac 02..nisam bot.Slusala Sam Djilasa Ali nista pametno Jos uvek nije rekao.

  2. Pa sasvim je logično šta SzS niko nije slušao, dobro to zna Dragan Đilas zna i zašto.

  3. Nema maski, rukavica, vizira, testova i to se ne popravlja, čak ni uz zajednički trud Kineza i i EU; moju majku jos nije obisao nijedan dobrovoljac za nabavku robe; onlajn nabavka i kupovina u prodavnicama ne funkcioniše; neki ljudi, mahom mladji muškarci, opušteno šetaju bez maski, druže se i piju pivo (dok poslušna većina ispašta pod sve oštrijom represijom) a niko ne reaguje i ne upozorava ih, a kamo li da ih kazni. Zašto? Zato što je Srbija disfunkcionalna dtžava. Bila je to i u vreme SPS, DSS, DS a posebno sada, u vreme SNS. Nećemo mi pobediti koronu. Nek’ nam je bog u pomoći.

    1. Mora da te mama izbrisala it testamenta kad je ne obilazis.Ja svaki vikend 150 km i nzad iako mi brat zivi sa roditeljima.Mora da ti zrna ne govori sa svekrvom.Papucaru.

  4. Jedina upozorenja koja su bitna su upozorenja od strucnjaka epidemiologa i sve mere su donete uz njihove savete. Ko ste vi da dajete neka upozorenja?????

  5. Mogli bi za promenu da se uključite u borbu ili i to bojkotujete?

  6. Koja vasa upozorenja, vi samo napadate od prvog dana izbijanja krize?

  7. Svi koji sire lazne vesti I sire dezinformacije misleci da ce tako sakupiti jeftin politicki poen, po mom mišljenju treba da odgovaraju pred sudom.

    1. Onaj što je rekao da je ovo najsmešniji virus u istoriji čovečanstva, a tvoj vodjja i oni bivši direktorri infektivnih klinika su se cerekali, zaista treba da budu pr0cesuirani i odgovaraju pred sudom. Kokeza ih poslušao, otišao u Milano na sajam mode i oboleo od corone, zar ne? Čovek poverovao svom vodji i struci. Ma bre, idite sa ovog portala na blatoide, tamo vam je mesto. Ovde nećete postići ništa.

  8. Sad sam zbunjen. SSP ima tačne informacije, a država nema i opet postavljaju pitanja umesto da pomognu ako su već takvi eksperti i stručnjaci koji sve znaju i sve umeju? Stvarno me Đilas zbunjuje sve više svojim kontradiktornim izjavama i informacijama.

  9. Kakva upozorenja? Zašto Đilas za vreme svoje vlasti nije radio na unapređivanju naših bolnica nego kupio samo 5 aspiratora

    1. što je to u nadležnosti republike, a ne grada. DR Kon je lepo rekao, da dve godine su prebrojavali respiratore i da su došli do broja 352, a onda je kupljeno još 50. Pre neko veče tvoj vodja reče da ima trenutno 550, a da će uskoro stići i novokupljeni i da će dostići tih preko hiljadu. Na početku je pričao o 1008.

  10. Opozicija i njihova prica kako bi oni drugacije u ovako teskoj situaciji je dosadila. Imali smo prilike da vas vidimo na delu kada je situacija bila prosta, tada nista konkretno i valjano niste uradili za ovaj narod.

    1. su to svi i mi? Evo ja ne znam ko je Dragan Djilas, a ti govoriš u moje ime. Vidim da ste se mnogo uskopistili SNS botovi. Zašto? Radite najbolje na svetu. Samo da vam kažem, da meni ne treba niko da kaže šta ja, koja sam narušenog zdravlja treba da radim. Ležala sam pre par meseci na Infektivnoj klinici, Lekari, sestre, osoblje kompletno, čista desetka, a uslovi ispod nule. Direktor Stevanović, član SNS 8 godina ništa nije uradio da se predratna klinika, bar ne preuredi? Ako nisu neki pre to uradili, malo li je 8 godina? Malo li je novca utrošeno na fontane, rasvetu, raskopavanje grada, Beograd na vodi? Prebacivana sredstva gradu iz budžeta RS, cele Srbije.

  11. Po meni sada je mnogo važnije da se sve ovo što pre zaustavi a ko koliko maski koristi u toku smene i ko od osoblja i kako i gde ulazi i izlazi stvarno je bezpredmetno o tome pričati. Svi se oni bore da što bezbolnije prođe a njihova smena nema bukvalno kraja, kada ovoliko ne/ozbiljnosti pokazujemo u svom svakodnevnom ponašanju.

  12. Sve je ovo mlaćenje prazne slame. Veliku većinu nas zanima kako se stvari odvijaju i kada će sve ovo da prestane.

  13. Žašto uvek mora da bude ovoliko neprijatnosti i iznošenja prljavog veša, kome je sve ovo duševna hrana da ocrni zdravstvo i medicinsko osoblje koje se bori da što više nas prođe nezaraženo i sa što manje posledica.

  14. Nisam politicki opredeljena niti clan neke stranke ali u ovoj situaciji maksimalno podrzavam sadasnju vlast.Najstrozije kazne za sve koji krse mere!

  15. Na šta ste upozoravali?! Upozoravali ste jedino na to, da se krše ljudska prava uvođenjem policijskog časa. Na sve odluke Vlade ste imali oprečno mišljenje.

  16. Mnogo tendecioznih pitanja, a znaju će da na njih teško dobiti valjani odgovor, jer su ostavili praznu kasu,fondove, magacine sve osim svojih džepova.

  17. Kad se sve ovo završi videćemo ko je bio u pravu. Plašim se da nam tek slede crni dani i nedelje.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.