Đilas: Novac za donaciju od presude protiv Pinka

Bivši gradonačelnik Beograda, za Danas o tome da li je Ministarstvo rada odbilo njegov dobrovoljni prilog za decu ometenu u razvoju zbog političkih razlika

Ostavite komentar


  1. A sto taj novac nisi odmah uplatio nego to dobro delo cinis sda pred izbore u svoju kampanju. Mnogo si providan i tvoje doniranje gub draz.

  2. @desa : Znas li barem procitati ono sto komentarises.Da tvoji iz sns imaju malo vise inteligencije od tebe, za ovu donaciju niko nebi ni znao.Straka ti trpi samo tvoj koeficijent.

  3. Djilas je nesavrsen al je ovjektivno jedini koji zna da igra igru koju igra aktuelni rezim i jedini koji je u stanju da na izborima obori aktuelnog vodju. Bar u Beogradu al za ostatak Srbije treba veca organizacija i zato se ide na stvaranje novog Pinka jer drugacije nema rezultata

  4. Jadno je to da ti nekome dajes mrvice a nafatirao si se i sada kreces ponovo u lov na gradsku kasu

  5. @desa Тужбу је поднео у априлу, а пресуда је донета недавно, а пинк је уплатио после пресуде. Анализирај мало ако имаш чиме

  6. Ima toliko ljudi koji doniraju u humanitarne svrhe pa ne udaraju u zvona!Zašto baš sad pred izbore?

  7. Vi,Deso i Alek , itd ne razumete ama baš ništa.Ostavite političke komentare nama pametnijim.

  8. Viđi, viđi, navalili botovi i ovde, a kao ne čitaju DANAS. Botovi, postali i CIJA i BIJA.

  9. Zato šofer Đorđević voza kola namenjena deci. Gde su pare od Kokeze što je nakrao od gradskih javnih preduzeća. Gde je pola para od Slavije, Ruzveltove i Bulevar oslobođenja, zar zaista verujete u bajke da to košta skoro trideset miliona evra ili u narodnu pesmu o Marku Kraljeviću "Pola pije pola Šarcu daje", toliko ste stigle sa školom i rukom u našem džepu. Gde vam je dvojac sa kormilarom Vesić-Mali, moža u Bugarskoj da broje stanove.

  10. Nego šta je nego manipulacija A klase! Ako je postača odluka pravosnažna u aprilu ove godine zbog čega je imalo potrebe čekati početakl kampanje da bi bilo uplaćeno?

  11. Jelte botovi pa sto vi ili vasi sefovi ne uplate pred izbore kad ste tako ljuti na Djilasa. Vasa sekta mahom maltretira ljude da moraju da glasaju za vaseg vozda. Uskoro cete pisati drugacije komentare. Djilas je za sve vas gospodin covek koji je doveo Beograd u red.

  12. Inace, gospodine Djilas, ako vec zelite da budete plemeniti (ako je to moguce) trebalo je da o tome cutite. A ne da ovo bude naslovna strana. A ako hocete da se reklamirate, onda taj novac uplatite Pinku, pa cete imate vreme srazmerno novcu. Bio bi to lep gest, da niste od njega napravili cirkus

  13. Postoji jedna istina a to je da čovek dobije nagradu ili na nebu ili na Zemlji. Ko objavi svoje dobro delo dobije hvalospev i to je to. To su materijalisti.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.