Đilas: Razne inspekcije već dve godine ne izlaze iz mojih firmi

Predsednik SSP-a tvrdi da je Narodna banka poslala kontrolu nakon pisanja tabloida, u NBS insistiraju da je sve urađeno po zakonu

Ostavite komentar


  1. Stvarno se potam zašto je to tako!?! Onaj ko pošteno radi inspekcija kod njih ne ide, koliko ja znam.

      1. Posto licno znas onda si po zakonu duzan da prijavis ko je to ili koji su ti. Inace da je RS pravna drzava ti bi posle ove izjave trebao ili da prijavis injriminisane isobe ili da ides u zatvor. Medjutim, posto si SNS bot svoju uligu si odigrao kao sto ti je baredjeni pa sada mizes mirno da pojedes sendvic.

    1. Au, šta je botova po komentarima! Dragi botovi, dolazak inspekcije ne dokazuje da je neko kriv, već se samo proverava da li radi po zakonu. A s obzirom da Đilas kaže da mu inspekcija dolazi stalno, a nikakvih sudskih postupaka nema, to znači da ne mogu da mu nađu nikakve nepravilnosti. I sasvim je jasno da te inspekcije šalje vlast da bi ga psihički maltretirali i ponižavali.

      1. Čim je tako puno botova znači da je stigla direktiva odozgo i da su tanki u pravim argumentima.

    2. Šta je botova (finiji naziv za uvlake) na vesti o Đilasu. Izgleda da ih sve više i više žulja.

  2. Ozbiljno?! Ma to je prosto nemoguće, šta će oni kod njega?! Dragan je „pošten“ čovek.

    1. Ne znam ko je pošteno, a ko nije, zaista ne znam. Pitanje za državu je: Gde su sudski postupci i epilozi postupaka protiv lica koje se u javnosti optužuje za krađu 619 miliona eura? Zašto nema presude za makar 619 eura.

    1. Pa normalno da su sa razlogom, poslala ih ona sa sarmama u kosi(pređašnje izdanje).Tamo su 2 meseca jer nemaju šta da nađu ili su nesposobni,a i da opravdaju plate.

  3. Mislim da je malo preterivanje da kod „poštenog“ čoveka stalno visi inspekcija?! Zar vama nije preterivanje to?

    1. Eeeeee, da je samo stocni fond, nego je i porusio Savamalu, prodao Vojvodinu Arapima, ukinuo besplatne udzbenike za djake, tatko mu ima vinski podrum, batica mu izgubio licnu kartu pa nasli neki mangupi i zaradili milione na toj licnoj karti, napravio najveci, jovanjicki drzavni zasad marihuane u Evropi, sedeo na hoklici pred Trampuljom i sramotio i sebe i Srbiju, potpisao licno sprazum sa Kosovom kao drugom drzavom, poklonio Albancima Trepcu, Gazivode…, omogucio albanskom Kosovu nezavisno sudstvo, policiju, vojsku, srpskim parama placao Blera i Sredera da ga savetuju, poklanja srpskim parama kupljene vakcine susednim zemljama a Srbi ostase nevakcinisani osim eksperimentalno, kineski….
      Eeeeeeee

  4. Inspekcijski nadzor je uobičajena stvar. Niko pred zakonom ne treba da bude izuzet, jer je političar. Pa tako ni Đilas.

    1. Perač prozora sa prihodom od 619 miliona € malo mi je nelogično, a još 35 nekretnina

  5. Djilas je upropastio i rasturio demokratsku stranku na deset malih i nebitnih strancica koje ne mogu nista da urade, a i kad bi se ujedinili ne bi nista uradili.

  6. Nadam se da ce Djilas da odgovara za razne malverzacije i da ce, ako nista snositi bar politicku odgovornost za sve ono sto se dok je vodio ds i ranije radilo dok je ds bio na vlasti.

    1. Kada je Đilas bio predsednik DS, tada je vlast vršila SNS, a Vučić je bio PPV, sa svim ovlaštenjima.
      Kako je moguće da te malverzacije ne otkriju stručnjaci kao Jorgovanka i Vučić, čudno je kako vas takve uspeju naći, da botujete, a tako skromnih znanja, mora da vas slabo plaćaju.

  7. Ako ste cisti, cega se bojite, sta je problem? Ja da meni dodju ne bih ih ni primecivala, jer sam cista.

  8. Izašle bi one nego si ti kao i mnogi drugi političari krao i otimao, a da za to nisi imao portfolio pa te sada češljaju.Što ne diraju poštene firme koje zarađuju normalan novac,a ne enorman kao ti i takvi kao ti.

  9. Firma su za to da se proverava njihovo poslovanje. Sve je to normalno i prihvatljivo. Čega se plašiš Đilase?

  10. Ništa ja tu ne vidim nenormalno. posao inspekcija je da provere poslovanje i tu se priča završava.

  11. Koliko si se nakrao dok ti svaki taj dinar ne izbace iz dzepa ne bi ni trebalo da ti napuštaju firme.Pošteni grcaju,a vi se bahatite.Pa dokle bre više.

  12. Inspekcije treba da rade svoj posao nezavisno i profesionalno s tim da Đilas verovatno aludira na to da ne proveravaju ostale firme što treba i dokazati a ne žaliti se da samo njega kontrolišu.Na kraju krajeva da su mu našli neki propust već bi bio optužen,ovako ne vidim gde je problem.Naravno,ne ulazim u period kada je on bio na vlasti.

  13. kada su se prosli put kontrolisale NVO, digla se frka.
    Kada inspekcija kontrolise firmu opozicionara, dize se frka.
    Pa dobro majku mu. Misle li oni da su zasticena vrsta belih medveda??
    Ne smeju se ni zakonski konrolisati.

  14. Isti onaj Djilas koji prica kako nema firmu, nema pare, place i tako nema, jadan nista…

  15. Toliko si pošten i pošteno radiš,pa si očigledno zato zanimljiv inspekciji! Ko će tebi Điki poverovati!

  16. Zašto se Vi mešate u posao finansijske službe! Ostavite ih da rade svoj posao, njima je to posao da proveravaju firme.

  17. Djilas bi konacno trebao da se izjasni, i o vilama njegovog brata ali i onim firmama po inostranstvu koje je otvarao dok je bio na vlasti. Neka narodu nesto kaze o tome, ako sme.

  18. Inspekcijski nadzor je uobičajena stvar. Niko pred zakonom ne treba da bude izuzet, pogotovo čovek koji se obogatio perući prozore kao što je Dragan Đilas to uradio.

  19. Da je Djilas pošteno radio, ne bi inspekcija ni dolazila kod njega, ovako treba da češljaju svaki ćošak

  20. Slušajte marvo SNS-ovska ,9 god.ga česljate i ništa mu ne mozete.Sem da ga poljubite u …e,ako vam dozvoli.

  21. Hm, da, hoće to ko ima firme. Nadam se da je isti slučaj i kod bata Andreja i Bata Gojka.

  22. Kakvo „prebacivanje lopte“ sa malverzacija jedne privatne firme na profesionalnost guvernera NBS. Ja stvarno ne verujem! Profesionalni manipulator, nema sta!

  23. u cemu je problem- G,Djilas se zali narodu sto mu inspekcija vrsi kontrolu poslovanja u skladu sa zakonima drzave a zasto taj isti gospodin i njemu slicni be podnesu tom narodu izvestaj o svom postenju kako su stekli tolike firme i imovinu obavljajuci drzavne funkcije. Sramota!

  24. Zar Đilas nije bio „apolitičan“ a kako su počele inspekcije tako je preko „trojanskog konja“ „savez za srbiju“ osnovao „opozicionu stranku“ da bi bio „progonjeni opozicionar“ a ne tajkun kome se ispituje poreklo imovine

  25. Čovek se žali zato što mu inspekcija dodje u kontrolu. To bi isto bilo kao kad bi se žalio zato što te policajac u saobraćaju zaustavio radi kontrole. Ljudi samo rade svoj posao.

  26. Cinjenica je da pare koje je Đilas zaradio za samo nekoliko godina, na zaapadu vise generacija to stiče.
    Ovo je Srbija.

  27. Nema tu ništa čudno kod mene nisu bili više od deset godina.Verovatno imaš neke čudnovate putanje poslovanja kad su stalno kod tebe.

  28. Gde ima dima tu ima I vatre…ne dolaze oni bez razloga,a ako je sve tako kao sto doticni izjavljuje,nema razloga za brigu.

  29. Da li se čudiš što inspekcija samo radi svoj posao? To je uobičajeno i tako treba da bude, možda nisi navikao na inspekcijske nadzore u „tvoje“ vreme.

  30. Svi građani Srbije imaju priliku da pročitaju izveštaj o stanju u medijima Saveta za borbu protiv korupcije i ulozi Dragana Đilasa u kontroli medija i sukoba interesa u vreme dok je bio gradonačelnik Beograda. O tome kako se uvećavalo njegovo bogatstvo od ulaska u politiku…

  31. Plašim da opozicija, ne samo da neće privući nove glasače, nego da će izgubiti i one koji su danas rešeni da za opoziciju glasaju.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.