Đilas: Tražiti vakcine iz EU

Ostavite komentar


      1. Za vreme Zucka je Bg licio na Kinu, isto kao i sada, samo sto ne moze vise da on krade pa mu krivo..

    1. Samo oksfordska vakcina dolazi u obzir, koju je naucnica Sara Dzener, koja radi na toj vakcini, testirala na vlastitoj deci. Kinesku neka primi brat Si Dji Pinga i njegova bratija.

  1. Kina nam je mnogo pomogla u resavanju problema sa korona virusom! Niko ne treba da je etiketira! Djilas prvo poziva narod na proteste, pa onda se sad kao brine za vakcinu! Strasno…

    1. Moja najiskrenija poruka Draganu Djilas je da se ne bruka……….nije ovo dobro….

  2. Mislim da te zapadne vakcine ništa nisu bolje, bezbednije, nego kineske ili ruske. Zar nije Gejts najavio, pre završetka istraživanja, da neće biti dovoljna jedna već ćemo morati da primimo dve ili tri vakcine. Ne sviđa mi se to njegovo mešanje u istraživačke poslove.

  3. Nije jasno zbog čega tako etiketira Kinu naših velikih prijatelja na svu sreću nije on u stanju da nas posvađa sa našim večnim prijateljima, sramota da jedan običan lažljivac jednog od svetskih lidera na ovakav način sramoti.

  4. Mene kineskom vakcinisati nece neka vakcinise clanove sns posto su oni pogodni za tu vakcinu.

    1. Milena po kinesku vakcinu vi clanovi SNS – A MI OSTALI IDEMO PREMA LONDONU , POZDRAV

  5. Pa zar nije nekoliko najboljih laboratorija na svetu u kini. Nije lud bil geits i ameri da ulazu milijarde u kineske laboratorije a da se to neisplati

    1. Siguran sam da ce nasa zemlja obezbediti najbolju mogucu vakcinu,kada se bude pojavila.

  6. U tom pronalasku su svi svetski poznati naučnici, i ta ista Kina nam je donirala sredstva kada nam je bilo najteže. Sve vakcine prvenstveno moraju da se testiraju i moraju biti bezbedne da bi se iste plasirale na trzistu. Ali pojedinci ce uvek morati da mešaju politiku sada kada je to najmanje potrebno.

  7. Vakcina nije političko pitanje, to je pitanje medicinske struke. Čekamo da SZO proglasi da je neka vakcina prošla sva ispitivanja i da je bezbedna. Jedino je to merodavno.

    1. @SZO je istureno odeljenje-sekta, globalisticko-satanisticke zveri? Bil Gejtsa je glavni i najkompetentniji epidemiolog i virusolog tog satanskih klana?

  8. Ako Kinezi svoju vakcinu budu dali milionima svojih gradjana i pokaze se kao uspesna, zbog cega bi ona bila inferiornija od drugih vakcina?

  9. Kina je razvijenija od mnogih zemlja iz EU. Nema razloga da ne uzmemo kinesku vakcinu.

  10. Pitanje za Dragana Đilasa :
    Da li će sve zemlje iz Evrope kupiti vakcinu od istog proizvođača kao ove zemlje koje je on nabrojao ?
    Naravno da neće jer će aRusi da naprave svoju, Nemačka verovatno svoju itd…tako da ništa od ove priče.

  11. Djilas zanemaruje cinjenicu da je Kina vodeca sila u svemu pa i u medicini.

  12. Nije bitno odakle je vakcina ako bude proverena i bezopasna za naše gradjane.

  13. Sto se tice vakcine. Kina je zemlja sa najvecim ekonomskim rastom u svetu u zadnjih 10 godina. Takodje su jedna od vodecih zemalja u polju tehnologije i medicine, ako mogu 1.4 milijarde kineza da prime vakcinu mozemo i mi.

  14. Trzisnom ekonomijom unistimo Torlak ,i sada zavisimo od drugih zemalja i domaceg politickog populizma ,ciju i koju cemo vakcinu protiv Covida 19 u „skoroj buducnosti“ primiti ….od Milosevica pa do sada ova neizmerna briga i voljenje nas,naroda i citajuci ovo ,bas sam se raznezila ,da ne kazem rasplinula sam se …

  15. Kina testira vakcinu na milione ljudi uz velika saznanja o virusu. To da je neko dao vakcinu svom detetu je obična farsa, kao reč navijača. Zapad je veoma skup, arogantan, sebičan i uvek dobijemo ćuške kad god nam krene. Đilas i svi opzicinari i Vlast trba da imaju komentar, ali argumentovan i svi da teže jednom cilju da se što više stanovnika države Srbije spasi od ove i drugih opakih bolesti. Tu politike nebi trebalo da ima i treba prepoznati i priznati prijatelje koji ti pomažu kada ti je teško, a ne onda,, nema“ ili ti naplati žestoko.

  16. Pa mozda zato sto vakcina nema u EU i plus, ako ih ima, su skuplje 3x. Kina se toliko razvila da bih pre verovao njoj nego ovim evropskim dvostandarsima. Nama bi prodali verovatno neku glupost.

  17. Sa dodatkom osiromasenog uranijuma od nasih „prijatelja“ sa zapada, da se konacno sami dokrajcimo. Ili mozda neka od proizvodjaca ciklona b iz neutralne nam svajcarske. Vi beogradski talibani kao da zivite na marsu.

    1. Beigradski talibani su Djilas i Marinika Cobanu te Vojtehovski i co. Mi ostali smo protiv te bande.

  18. I tu će nam vakcinu naša mila evropa dati verovatno u decembru 2022,a do tada ko preživi preživi, kinezi su tate za koronu, znači najjači su i zamislite prijatelji su nam i nisu nas čak ni bombardovali

Ostavite komentar


Društvo

merdare

Kancelarija za KiM: Uhapšen Srbin na Merdarima jer je kritikovao OVK

S. Z. iz Beograda uhapšen je sinoć na administrativnom prelazu Merdare dok je putovao na Kosovo i Metohiju kako bi učestvovao na Memorijalnom fudbalskom turniru u selu Staro Gracko kod Lipljana, uoči obeležavanja 25 godina od masakra 14 srpskih žetelaca, saopšteno je iz Kanacelarije za Kosovo i Metohiju.

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.