Đilas: Vučiću i njegovom timu organizovati svečani doček na balkonu gradske Skupštine

Ostavite komentar


  1. Au čoveče, pa u tvoje vreme više od 100 država priznalo Kosovo dok ste se češćljali. Pre toga CG se odvojila a da niste ni svesni bili. Za rezoluciju o Kosmetu u našoj skupštini morali ste da se konsultujete sa zapadom i dobili ste neku limunadicu da ih ne uvredite. Zaista nekad bi bolje bilo da se ne javljaš.

  2. Nisam za Vučića ali Dragane kad kritikuješ daj i predlog

  3. Za podsetnik:
    Nismo bili u ratu sa celim svetom.
    Dali smo im Zorana Đinđića mesto
    Slobe ali nije pomoglo.
    Da nije onda ipak do njih?

  4. Realno gledano, svi ste nas vi izdali posle 5. Oktobra, što ste imali vlast, a niste uništili bandu koja nas i dan danas pljačka i uništava.

  5. Ja ne znam da li su građani Srbije svesni koliko se AV juče izblamirao.

  6. Ponasanje predsednika Srbije na sednici Saveta Bezbednosi Ujedinjenji Nacija je sramota koja je Srbiju ponizila. Biti ogrnut Srpskom zastavom i grliti se i ljubiti na sednici je manir vodje navijacke grupa. Takvu sramotu nikada ni jedan predesnik drzave nije uradio na otvorenoj sednici pred celim svetom. Bez dostojanstva i diplomatski, vec navijacki na nekom mecu gde igraju drzavne reprezentacije. Time je pokazao da nisu krivi pojedinci ucinjenih zlocina vec Srbija. Misleci da je seve zastitio. Njegovo javno izgovoreno 100 muslimana za jednog Srbina je potvrdio ovim gestom.

  7. Dočekaće ga sigurno po naređenju, taman mu treba reklama za izbore pošto nema korone, ovo mu dobro došlo a što nas blamira, to nije važno

  8. Vučić živi za taj dan da mu kliču huligani sa megafonom.kao Marko Bosanac i ostala njegova bratija, huligan se među huliganima najbolje oseća.

  9. počinjem da sumnjam da je i ovaj vučićev igrač . A ja naivan njemu dao glas . Šta reče edgar alan po >> nikad više . Pa i ne mogu kad je u bojkotu .

  10. počinjem da sumnjam da je i ovaj vučićev igrač . A ja naivan njemu dao glas . Šta reče edgar alan po >> nikad više . Pa i ne mogu kad je u bojkotu !

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.