Đilas: Zalažem se da se Pinku oduzme nacionalna frekvencija

Novinari prorežimskih medija postavljali Đilasu ista, pripremljena pitanja

Ostavite komentar


  1. Dace bog da ti i tvoji Koji te podrzavaju nikada ne dodjete na vlast,ja verujem u boga

  2. Kad si bio na vlasti i u ds, a takođe i on, onda ti, vam nije smetao. Da je bio 6. Oktobar ne bi bilo ni pinka, ni vučića, ni sns, ni palme, ni ivice, ni marice. A ti da si pametan, kao i svi tvoji politički pajtaši da ćutiš, pokriješ se ušima i čuvaš decu. Mi, narod, običan, snaći će mo se već nekako i bez vas. Valjda nećemo da napravimo istu grešku kao i sa vama. Naći će se neko bolji od ovih i od vas.

  3. A Novoj da se oduzme pravo na emitovanje? Da se u emisiji psuje predsednikova majka, da se omalovazava mlada devojka samo zato sto je simpatizer SNS!

  4. Dace Bog za Jocu dobrih I socnih sendvica. Nikad nisam bio za Djilasa, niti me zanimao , ali vi botovi ste nesto najjadnije I najbednije u ljudskoj vrsti. Da podrzavate ovakve kriminalce, lazove, profitere koji deser godina , a mnogo njih vec 30 godina unistavaju ovu drzavu I ovaj narod, to zaista mogu samo ozbiljno bolesni umovi.

  5. S obzirom na to da licno poznajem tri osobe koje prikupljaju sigurne glasove, i vidim kako rade i koji nivo obrazvanja imaju funkcioneri u mojoj sredini, sve vise sam sklona tome da se opredelim i izadjem na izbore

  6. za Milisa: ne omalovazava se mlada gospođica što je član sns-a već zato što je nevaspitana, bezobrazna galamdjija.

  7. Pink jetrebalo zabraniti jos 2000 to je seme zla koje unistava nasu decu .AMitrovicu je odavno mesto u zatvoru.

  8. Ja se zalažem da se Đilas okani politike jer dok je on tu Vučić ima da vlada koliko on želi.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.