Đilas zatražio da Alo objavi u celosti presudu

Ostavite komentar


  1. Tako je Dragane. Za sve nas vaze rigorozni zakoni sa ukljucivanjem izvrsitelja na kraju, pa ne znam zbog cega bi Vucicevi miljenici bili zasticeni. Zivim za dan kada ce ovaj nakaradni rezim pasti i kada ce tuzilastvo i sud poceti da rade svoj posao. Kako ce se tada napuniti Zabela. Pa neka tamo odezavaju sastanke Otadzbinske uprave.

    1. I t je sve što si danas uspeo da smisliš na ovu temu? Slabo je to, tako da za tebe danas nema sendviča!

    2. Ne sumnjam. Sta vise, ti nista i ne razumes vec samo radis za sendvic i sicu. Usput, novine ne dolaze, dolaze novinari.

    3. Hoće od suve hrane da strada digestivni trakt ali je kod tebe baš metastaza, nemrem bilivit

        1. Zivim za Taj Dan da djilasu pobedi Pa ces videti. Kukaces ko damjanov zelenko. I ja cu da glasam za dj

  2. Dragan Đilas nema šta da traži ispred bilo koje novinarske agencije. On treba da odgovara za svoje postupke. Dragan Đilas treba da odgovara za uništavanje naše države.

    1. Pitam se sta li stavljaju u sendvice ovih dana. Od ove drzave ostace samo botovi, svi drugi ce se iseliti.

  3. U pravu ste gospodine Djilas … primenjivanje sudske presude “ a la lettre “ ( do zadnjeg slova ) je pocetak pravne drzave , pogotovu za bezobrazna lupetanja , lazi i izmisljotine , koje predsednik sns sekte nastavlja , na javnim podanickim medijima , da ponavlja kao izgrebana vinil ploca .
    Nastavite i dalje da ih “ gonite “ sa mnogo vecim zahtevima za obestecenje , mada , u tom njihovom brzo potezno kursovskom“ vaspitanju “ primitivizam , debilnost i bahatost su kvaliteti . Verujem da si isti i prema svojim naj blizim koji ce ih oponasati u nedogled
    Takodje , svaka cast , za vase donacije humanitarnim fondovima koji “ krpe rupe “ tamo gde sns rezim osudjuje nejake na patnju i gore …
    PS
    DA ne zaboravimo “ humanitarne fondove “ gospodje supruge ex predsednika i aktuelnog ministra Zdravlja cije su donacije “ u toplo i sigurno “ na racunima u egzoticnim zemljama sa “ kofercicima “ izvesnog ne talentovanog ministra ( ni jedan strani jezik cak ni ruski ) i pevaca

  4. ako ste naprdnjak zakoni i obaveze za vas ne važe. lov na svakog ko misli svojom glavom je dozvoljen i nema posledica kada vas uhvate u tome.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.