Đoković nakon duela sa Nadalom: Publika je preokrenula meč

Ostavite komentar


  1. Majstore, dovoljno si i zaradio i i svojim nastupima širom planete zadužio Srbiju. Kreni u penziju, vreme ti je. Niko ne može da bude doveka prvi a uz to da se kači sa svima i protiv svih- od vakcinacije do organizacije ATP i raznih turnira pa i npr. protiv vlade Australije. Zašto se onda čudiš što te publika, zahvaljujući lošoj štampi i TV izveštajima o tebi -ne samo u Parizu nego i šire, nimalo ne ferma?

  2. Izgubio si ti, Nole, što si loše igrao, a ne zbog publike. Biće bolje na Wimbldonu, a trebalo bi konačno i u SAD da uradiš nešto više.

  3. Da si se vakcinisao kao napr Nadal i preostali teniseri iz vrha liste sve bi bilo drukčije, mnogo bolje.

  4. Kako uvek drugi imaju veći motiv od nas Srba. Kakva publika. Igraš mlako, plašljivo, jalovo. Kako si bio kod onoga, ja te više ne cenim, ćao.

  5. Nadal se spremao za ovaj meč još od Australian Opena. I lukavo je krio formu. A Noletu bi bilo najpametnije da smeni PR tim, ako ga uopšte ima, i da krene sa strategijom za sledeće turnire. A da je najbolji, najbolji je i treba da igra dok god uživa u tome.

  6. Igraj Nole, bice jos mnogo lepih dana, mada je ova godina pocela surovo. Izmedju ostalog , mozda ti nedostaje Vajda,za sigurnost i podrsku koju ti moze dati kao , npr . stariji brat! Svasta mi komentarisemo , ako i ostali u svetu , a pitanje je sta moze dopreti do tebe! Treniraj , igraj , voli zivot, raduj se sa porodicom , ali fokusiraj s e na sustinu . N e mesaj Ostrog i piramide, gurue…to stvara knfuziju. Izaberi i drzi se toga. Mnogo srece i zdravlja zelim ti.

Ostavite komentar


Društvo

Sofronijeviću ukinut pritvor 10

Sofronijeviću ukinut pritvor

Srećko Sofronijević iz Zvečana, koji je uhapšen sredinom aprila na prelazu Brnjak kada je sa porodicom krenuo u pravcu centralne Srbije, pušten je da se brani sa slobode, potvrdio je danas za Kosovo onlajn njegov advokat Nebojša Vlajić.

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.