Đorđević: Jovanović nije tražio da se raskine ugovor o kupoprodaji Megatrenda

Ostavite komentar


  1. Šta se ono dešavalo u vezi Siniše Malog? Plagijat, diploma? Ne, diploma je vezana za doktora Stefanovića. Ali, zar se on ne dovodi u vezu i sa aferom Krušik!? Nešto mi se, kao kroz maglu, javlja neko ime, neki naziv, nešto što zvuči kao Jovanjica. Sve mi se pobrkalo. Lakše mi je da se fokusiram na kupoprodaju Megatrenda. U nastavcima, svakog dana. Jel može da se „bindžuje“?

      1. Druze sve ti se pomesalo….nisi dobro slusao svevisnjeg na hepiju….doktorat je plagirao veliki Danilo Kis….ajde lepo pogledaj to jos jednom i zanemari blebetanja izlapelog Marica…

  2. Lud zbunjen, lud zbunjen, lud zbunjen normalan…

    Bogami, krenuli su da se petljaju izgleda da nisu shvatili signale vrhovnog poglavice sa Andricevog Venca, nikako da se sinrohizuju.

  3. Danas sam na televiziji slušao tog Dr. Miću kako tvrdi da ga Đorđević OMAĐIJAO!! Koje li smehotresne lakrdije! Mora da je taj “kupoprodajni ugovor“ baš pisao naki pravnik koji je i sam “studirao“ na Megatrendu.

  4. Puna je Srbija takvih biznismena koji se iznenada pojave i „rešavaju stvari“ . Po Bg se kradu stanovi i poslovni prostori na najbezočniji način. Partija-biznismen-sudovi veza.

  5. Ej Srbijo, Stevanović polagao razliku a pre toga bio upisan na dva državna fakulteta bez položenog ispita, ostaje da mu nabave kolege sa studija slike sa predavanja, slike sa brucošijade i apsolvdntske večeri i na kraju će biti da je odbranio doktorat“ Uzgajanje indijske konoplje u veštačkim uslovima na velikim površinama , na tlu posipanom Krušikovim minama“.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.