Đorđević: Očekujem registraciju oko 50 agencija za zapošljavanje

Ostavite komentar


  1. Da li vas izraz – RADNICI NA LIZING dodiruje po bilo kom osnovu??? NARODU SRBIJE NE TREBA VLAST KOJA PROMOVIŠE OVAKVE STVARI ! Zamisli sebe malo pod nazivom – MINISTAR NA LIZING…

  2. Zamislite predsednik vlade Srbije na LIZING, a onda bi verovatno i svi ministri bili na lizing, možda su i sada na lizing kod tajkuna i zapadnih mentora?

  3. Zasto ne kaze kako nam je podelio otkaze posle 13 godina i 6 meseci u elektro distribuciji a dan posle toga primio radnike a ne postoji radna mesta

  4. Kada šofer, umesto da ode u Sloveniju ili Nemačku da vozi kamion, tramvaj ili njihive guvernere banaka, ostane ovde! Tja… svašta.

  5. Konacna legalizavija robstva.“Zaposljavanje“ putem agencija je konacno ukidanje svih ljudskih prava i klasicne radnicke snage i sindikalnog organizovanja.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.