Đorđević sa pripadnicima Specijalne brigade 1Foto: FoNet

Ministar odbrane Zoran Đorđević razgovarao je danas u Domu Vojske u Pančevu sa podoficirima i profesionalnim vojnicima iz Specijalne brigade, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

Prema rečima ministra Đorđevića, ideja je da se najmanje jednom godišnje sastaje sa pripadnicima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije kako bi saznao njihove eventualne probleme i nedoumice.

On je predstavio podoficirima i profesionalnim vojnicima iz Specijalne brigade planove za poboljšanje materijalnog položaja pripadnika Ministarstva odbrane i Vojske Srbije, kao i paket mera koje je donelo Ministarstvo odbrane – ugovori sa pojedinim trgovačkim lancima, zatim povoljnosti za kupovinu knjiga i školskog pribora, turističkih aranžmana, vozila i mogućnosti ostvarivanja i do sedam odsto popusta za nabavku goriva na NIS pumpama, koje će, prema rečima ministra Đorđevića, dodatno poboljšati položaj zaposlenih u sistemu odbrane.

Ministar odbrane je najavio nastavak neposrednih razgovora sa podoficirima i profesionalnim vojnicima u svim jedinicama sistema odbrane radi rešavanja konkretnih problema, što bi doprinelo poboljšanju njihovog ekonomskog i profesionalnog statusa, naveden je u saopštenju. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari