Đorđević: Srbija prepoznata kao zemlja sa najvećim stranim investicijama u regionu

Ostavite komentar


  1. Tako je,time se danas možemo pohvaliti i ponositi jer zahvaljujući tim investicijama,mi danas imamo manje nezaposlenih a privredni i ekonomski razvoj je postigao velike rezultate!

  2. Najveće investicije su u Srbiji? Tvrdite da su te investicije veoma korisne. Da kada bi se zezali! Koliko vi SNS-ovci, predvođeni glavnim rasipnikom i unišiteljem Srbije i srpskih resursa A. Vučićem dajete za uzvrat svim strancima narodnih para? Koliko im se zemljišta milionskih vrednosti poklanja -najnoviji primer silni, poklonjeni hektari Kinezima u Zrenjaninu, 17.000 hektara iz nekadašnjeg državnog a kasnije PK Beograd iz vlasništva PK Beograd je po ceni od oko 4700 evra hektar gotovo poklonjeno Arapima da bi sada oni najavili prodaju oko 50 hektara za 38.000 evra po hektaru, koliko se strancima opraštaju poreske obaveze, socijalni doprinosi za radinke, koliko para dobijaju po tobože otvorenom radnom mestu i,i,i…Naravno, pitanje je i koliko porodica Vučić kasira provizija za sve te poklone -samo da bi on mazao oči narodu kako je otvorio 140 fabrika u Srbiji! Kako ono kažu Srbi- smanji Cigo, smanji! Koliko milijrdi ste poklonili Fijatu da ne zbriše iz Srbije samo da bi zapošljavao samo oko 1500 ljudi? Koliko je pokrađeno oko BG na vodi- i ko je profitirao- samo Arapi ili i vrhuška države, prtedvođena Vučićima? I najzad gde je isprilo oko 11 milijardi € novih zaduženja od kada vlada Vučić- tačnije šta je urađeno sa tolikom svotom, samo oko 100 km autoputa -ili?
    Daće Bog da dođe dan kada će te svi završiti u Zabeli da okajete pljačku sopstvenog naroda!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.