Đorđevići: Nema posla bez stranke, lokalni moćnici se svete

Porodica iz Despotovca koja se suočila sa pritiscima na radnom mestu i otkazom posle protesta "Jedan od pet miliona"

Ostavite komentar


  1. Predsednik opštine Nikola Nikolić je iza svih mucki
    Trebao bi Krik da istrazi šta sve rade

    1. Mislim da bi Opozicija o ovim stvarima MORALA da se ozbiljno pozabavi , jer ako.to ne rade neka ne očekuje nasu podršku. KADA dodje vreme???

      1. sta moze opozicija, da skuplja dokaze, to mogu pojedinci koji izgube od goreg kandidata. moj kmsija sns clan rece mi zaposlio sam cerku u post. sted a dete nikad nije radilo u banci.

    2. Nikada nismo imali bolju vlast,sposobni,pametni,lepi,radni i agresivni.
      Sposoni-vode zedan narod preko vode;
      Pametni – do poslednjeg dinars;
      Lepi – da se majka pokaje sto je radjala;
      Radni – kao lenje bube;
      Agresivni – strah pravi cuda

  2. Poručujem „Traljavoj Opoziciji“
    Prestanite da se bavite sporedni m poslovima i ovom momentu .
    Dragane Đilase gde si da pokreneš javno pa i i EU slučaj porodice Đorđević u Despotovcu .
    Ako nastavim priču o školskom knjigama i vrtićima a nr o Ugrožavanju života, prava i slobode građana Srbije , mi ćemo u Protestu gladno te prozvati kako do Vučića nazivao „Vuku s on tebe Đaki kada su počinjali radovi na restauraciji zgrade
    Geodetski zavod .
    Đilasu ne igraj se sa nama
    Beograđanima ,Znamo više no što misliš o tvojim kontaktima da Vučićem
    Djilase ovo ti je prva i poslednja opomena , a Beograd će da odjekuje da si Vučićev BOT, ili
    SARADNIK u vlasti ..???
    Ili čovek koji čeka fsopet zgrabi parče vlasti , kako je govorio Siniša Mali poodavno….

  3. Možemo da konstatujemo da je u svakom gradu i u svakoj opštini u Srbiji na površinu isplivao najgori ljudski šljam. Samo nisam znao da ih toliko ima.

      1. Nemojte da mislite da su vaši bolji od njihovih. U našoj politici su svi takvi, bez obzira što opozicija pokušava da nas ubedi u suprotno. Ko ima mozga, to vidi. Meni je nebitno da li taj koji krade (a svi kradu) ima stila, da li je kulturan, lep, obrazovan. Lopov je lopov i dok to ne shvatite, menjaće se lepi i ružni, obrazovani i neobrazovani, kulturni i nekulturni, a nama će biti isto.

  4. Ni u 90tim nije bio ovoliko izrazen progon neistomisljenika. Nazadnjake ce ovo na kraju skupo kostati. Na ovaj nacin se izaziva revansizam, a toga ovi praznoglavci nisu svesni.

  5. Neću da ulazim u polemiku ko je ovde u pravu, jer nisam iz Despotovca, pa ne znam. Ono što meni bode oči je izjava ove devojke kako je neka žena „došla od metle do olovke za godinu dana“. Šta ako je ta žena bila u situaciji kao njen otac sada? Možda je njena stručna sprema dovoljna za sekretaricu, a za to je dovoljna srednja škola. I kakve su to rečenice iz koje provejava da je čistačica nešto sramotno. Sramno je njeno razmišljanje, čak i da je sve ostalo u pravu. I ako jeste, podržavam je u tom smislu, ali je kao čovek nula.

  6. Dana’s u Madjarskoj AV je pomenuo razlog slabog radjanja kao malo se radja I drugi razlog preseljenje stanovnistva ,a nije pomenuo siromastvo za sta he on kao predsednik odgovoran ili je odgovoran samo za sendvicari I notice onda to znaci da mi ne treba da placamo porez jer on nas vredja,otpusta da posla,otima kuce.

  7. Zoran Bradanji predsednik skupštine opštine Kovin, ili bolje znan kao Zoran Madjar, Deliblatski preletačević, od Mesne zajednice Deliblato prave svoje mesto za stranačko okupljanje, vuku mlade za nos tako što ih ubacuju u stranku i idu od kuće do kuće da prave potpise za siguran glas da bi dobili posao a zatim ih zapošljavaju na lizinh u pečurkani u Kovinu. Saziva hajku Naprednjaka po nalogu iz Beograda kada je došla Marinika Tepić u Deliblato i navodno su je oterali, ali je Tepićeva delegcija otišla u ribolovački klub. Imaju grupu koju on skuplja u autobuse i daju dnevnice i famozne sendviče za mitinge. Umalo nisam tri metra u zemlju propao kada sam čuo da je Južni Banat uporište botova. Eto to vam je samo jedan, od mnogih u Kovinu.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.