Đukanović poručio Severini: Voliš pare iz Srbije? Nema to više

Ostavite komentar


  1. Ko si ti da odredjujes ko ce a ko nece uci u Srbiju.Srbija nije samo tvoja niti SNS stranke nego i nas koji pametnije razmisljamo od Vas.Ako je i od tebe i svih onih nazadnih koji razmisljaju kao ti prevrsili ste svaku meru.

  2. Kakav je to đentlmen ovaj Đukanovič, rečnik, patriota, stav,..sa njim i sličnim stižemo u EU koliko NIKADA. To im je i cilj, jer u EU se korupcija sankcioniše i mnogo toga drugog čemu se u Srbiji “gleda kroz prste“

  3. Secam se kad su upozoravali gradjane Srbije sta ce se desiti ako radikali dodju na vlast.
    Upravo ovo,nekultura,prostota,verbalno i svako drugo nasilje,progon neistomisljenika,lazni patriotizam dok cerupaju sve gde god stignu.

  4. kad se hapse ovi koji napadaju drzavu i vladu i otvoreno zovu na nasilno skidanje vlasti?
    Pitam za sebe.

  5. Postovani

    Vidim da se ovaj niski čovek velike težine hrabro bori za svog gazdu sa ženama. Kao sto je govorio pokojni Ljuba Moljac, nisam lep, al sam zato glup. I koliko vidim prava junačina na tviteru i prema ženama. E Srbijo koliko ti budala trpiš.

  6. Naravno, ne da više Đuka pare iz Srbije Severini. Srpske ali i strane pare mogu ići samo u džepove Đukanovića i njegovih pajtosa. Malo je pohlepnom „advokatu“ tri stana i tri parking mesta i dva apartmana. Hoće možda ova moralna gromada i dvorac poput Žeksa!

  7. Pusti ti sad Seve, nego
    mozes li mozda da nam
    dokazes prvi milion,
    a sve drugo biti ce ti oprosteno??!!

  8. djukanovic je vucicev glavni strucnjak za uticaj magle na razvoj kisnih glista, umesto da dovede pametne ljude okruzio se poltronima

  9. Znasli Djuka, ko je bio Zvonko Vuckovic, odlikovan Karadjordjevom zvezdom? Ti dosao iz Ugljevika da zavodi red po Srbiji.

  10. Ma, i sta ce nam Severina kad imamo sns vedetu Karleusu; samo bi joj preotela mizerne honorare od stotinak hiljada evra, a to se patriotski i pravoslavno ne sme dozvoliti. Necemo uzeti u obzir da su repertoar Severine i njene pevacke mogucnosti u odnosu na Karleusine, kao nebo i zemlja.

  11. Koliko vidim SNS je zvao da im peva,oni imaju pare da je plate..pola naprednjaka je cekalo pa je i Suzana Vasiljevic urgirala da se pusti..Valjda se ova slyzava masa od tkzv advokata,mafijaskog zastitnika koji se lepo uhlebio…najedio sto ovu lepotu ne moze cut ni videt…Eeee Djuka,Djuka.Dzaba.I ti ces uskoro u zatvor dozivotni

  12. ..svi bi preko Severine..a zena je Car..moze da mlati svakog muskardina ..narod obican je nemrzi..

  13. Đukanović kaže za Severinu da je „ološ“ i da „laje“(citati. Prvo, nije džentlemenski, već PROSTAČKI, drugo -to je izjava člana najužeg rukovodstva SNS-a, treće -da nam objasni šta je radio pre više godina noću u centru Beograda u zgradu Lutrije Srbije, i četvrto ODAKLE mu silne pare za 3 duplexa u Beogradu i još 2 apartmana na planini. NEĆE SE KOPATI.

  14. Почело је
    Врућина
    Још мало па експлозија
    А онда теразије за радикалску багру

  15. A šta mislite da vas malo komentatori na pravdi Boga privedu i zatvore po njihovim zatvorima, navodno po nekakavim spiskovima , verovatno bi ste i dalje pričali istu stvar , ne verujem . Plaše Srbe da se više ne vraćaju u Hrvatsku .

  16. Kakav je ovaj klovn Bizonima neotesana trenutno sa smrdomerođ najodvratniji osoba

  17. Ovaj šef batinaša i bakljaša, zapovednik crne falange, …. nekome govori da je ološ ?

    Fašista.

  18. Crni Đuka! Znaš li ti koliko je gradova i ljudi potpisalo peticiju protiv Jelene Karleuše u Srbiji? Niko još nije potpisao peticiju protiv Severne.

  19. Ja sam toliko glup da sam poverovao u ono što kaže komšija. Bezobraznik kaže da je sve ovo zato što nije htela da se „učipi“, šta god to značilo!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.