Đukić Dejanović: Veliki zadatak da unapredimo društvenu brigu o mentalnom zdravlju dece i roditelja

Ostavite komentar


  1. Slavica je, kao i uvek, jedno prazno nista.
    Da li iko sme da je pita/da li ikoga briga zasto to nije uradjeno da danas?
    I kolika je njena odgovornost za nista ucinjeno da sada?
    Ili isto to pitajte njenog pretpostavljenog i trazite objasnjenje zasto je ona na toj poziciji.
    Znam, znam – za sve je kriv Vuk Karadzic: ostavio je u srpskom jeziku rec ODGOVORNOST, a morao je znati da se nikako nece primiti u ovom narodu.
    Vuce, Vuce, bubo lenja….

  2. A kad ces da unapredis brigu o mentalnom zdravlju coveka koji ti je dao tu funkciju,ja mislim da prvo njega moraš da staviš na Frojdovski Kauč i da ga sifrujes pod Dijagnozom F22,kad to uradiš, onda će da dodje neko normalan i da otera sve prodane duše koje su se okupile oko Sadiste I Psihopate,gde je i njima svaki dan sve lepši i lepši kao što je I njemu.

  3. Твоје ментално здравље и твојих колегиница и колега ( lopova ) је одавно отишло низ Дунав.

  4. Poštovana Slavice, mentalno zdravlje roditelja će se pooraviti, kada ne budu dobijali otkaz ako su odbili da idu na miting A. Vučića. Krenite odatle, uoravo tu je žarište.

  5. Nisam doktor ali mogu da pogledam. Ionako se u Srbiji mentalnim zdravljem nacije bavi „samo jedan čovek“ a vi mu samo tercirate, mada ni on nije doktor ali voli da bude.
    Zato nama i trebaju doktori.
    Za dobrobit mentalnog zdravlja nacije, dece i roditelja, potrebno je HITNO ukloniti sa vlasti sve vas, pregledati vas i pružiti vam adekvatnu medicinsku pomoć i terapiju, na čelu sa onim „doktorom za sve“, uključujući sve njegove satrape, podrepne muve i dadilju. To je humaniji pristup mada neki predlažu i Zabelu?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. i 30. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.