Đukić Dejanović: Novi zakon za jednaka prava svih majki

Ostavite komentar


  1. ONA,,ae,zamislite I ,,prisutna ,,na svim,forumima ovako,NapreDNO SKOCKANE VLADE,I ,NIJE PRIMETILA,, KAKO SE,,GLASA,,ZA BILO KOJI PREDLOG,,,POZICIJE,, I ,NEPOZICIJE,,ONAKO,,ZVONASTO,, ,,SOLIDARNO,,.Kada bi ovde Zavladalo,Zakonje,, Morala bi,PRVA Da bude sankcionisana,posle ovakve,,poruke,,BAŠ ZATO Što je ŽENA LEKAR PSIHIJATAR,I MAJKA,,JEDINOG SINA, i NA TAPETU Svih ONIH ojađenih majki, sestara i porodica, ZA NJENO I Satrapa,joj ,,delovanje,,U,NIČIM IZAZVANOM RATU,I,SVE,,Kolateralne Štete,iz ,Dobrovoljno,mobilisanih,, GENERACIJA Najmlađih,,,ZA ,,VIZIJE,,Njenog,, velikana,,,,PO stratištima KOTA K.K.,V..A ZN SE KADA I ZAŠTO JE,,MRSKA JOJ OPOZICIJA TRAŽILA IZBORE ,ONDA KADA Se sa svojim KOMPADROSIMA,,Sadašnjim,,srećom,,Reinkarniranim,spasiteljima,,USUDILA,I POKUŠALA, DA POKRADE IZBORNU VOLJU NACIJE,PA SE,,SPONTANO,, DESIO,I,NAROD,.99,te.OD TE JEDINE I NEPOBITNE ISTINE,,KOMPADROSI JOJ U HORU,BEŽE K,O ĐAVO OD KRSTA.Zato se sada,,slučajno,, VRTI karusel,, nepojamnih, ,,stručnih,i,,patriJotskih,,timova,,retko ODLJUĐENIJIH,,stvorenja U SRBIJI ,I SVI,,Čudom, živi zdravi i ,,snalažljiviji,,.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.