Đukić Dejanović o besplatnim udžbenicima: Razmišlja se o tome, ali akta propisuju drugačije

Ostavite komentar


  1. Diplomirana manipulatorka sa višedecenijskim iskustvom ni na jedno pitanje nije direktno odgovorila. O školi zna samo ono što joj unuci kažu, sipa floskule ko iz rukava. Nećemo mi sa njom nikakav boljitak osetiti. Bilo je mučno za gledanje.

  2. Da li su dig.udzbenici otkljucani za nastavnike u drugim gradovima? U Bgd su otkljucani na mesec dana,jer se izdavaci kao dogovaraju sa vlastima. Deluje kao da udzbenici nisu placeni…

  3. Gospodjo ministarka, da li ste jednom pomenuli fond Aleksandra Kavcic-Alek Kavcic koji se svim silama bori za besplatne udzbenike za svu decu u Srbiji.Bori se cetiri godine dok prosvetari u Srbiji zajedno sa ministrom prosvete ne mogu da se usklade oko izdavckih kuca i najbitnije svog profita od izdavaca. Da li ste ucenike upoznali sa delom i likom Aleksandra Kavcica Kavcica. Naravno niste, jer na ide njegov lik uz Kristijana Golubovica koji snima spotove u skoli.Bruko zemljo Srbijo. Da kazem za javnost koja nije upoznata ko je A.Kavcic. to je drugi Mihajlo Pupin.To je covek koji je otisao iz Bg za Ameriku,dipl.ing. elektrotehnike. U Aerice se dodatno skolovao i dobio zasluzena zvanja. Napravio je svoj patent, koji je morao sudskim postupkom da ostvari i ibori se za njega jer su ameri hteli da ga prisvoje.To je suma od sedamstotima miliona dolara. Ceo iznos bi ulozio u obrazovanje dece u njegovij Srbiji. Ali u Srbiji zemlji kriminalavec 4 godine ne moze to da uradi zbog profita mafije-izdavaca i prosvetara, ukjlucijuci ministre prosvete. Nadam ce da ce ovaj narod procitati i znati ko je dao besplatne knjiga nasoj deci.

  4. Od lokalnih samouprava nema ništa,vi namerni prebacujete loptu na gradove kako bi izbegli odgovornost da zataškate,to što ste podelili knjige po Beogradu,to u Smederevu nece jer nemaju para,oni nemaju da okrpe ulice i udarne rupe po gradu,tu se nezna ko koliko otima kasa prazna ,,

  5. Kakva je uloga policajaca? Golobradi mladić i devojka sede uniformisani sede u holu i listaju po telefonu!
    Kako svi oni beže od stvarnosti i prave nas idiotima. Poraz za svaki zdrav razum.

  6. Auuu, šta sve akta propisuju, čak i ovako nakaradna na štetu građana. Nešto se ne pridržava rokova. Rokovi važe samo za građane, plaćanje poreza i drugih nameta. U drugim slučajevima “ puj pike“ ne važe.

  7. Kakvi policajci? Sede,gledaju telefone i ne gledaju decu. Bolje im je bez njih! Sramota kako se radi i to sve o glavi nasoj deci!

Ostavite komentar


Društvo

Vlada Srbije usvojila Nacionalnu strategiju za borbu protiv korupcije 10

Vlada Srbije usvojila Nacionalnu strategiju za borbu protiv korupcije

Vlada Srbije usvojila je danas Nacionalnu strategiju za borbu protiv korupcije za period 2024-2028. godine kojom su, kao rizične, obuhvaćene oblasti policije, zdravstva, obrazovanja, lokalne samouprave, građevinarstva, finansiranja političkih aktivnosti, poreza i carina, javnih nabavki, privatizaije i javnih preduzeća.

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.