Đukić Dejanović: Obezbediti stimulacije za ostanak zdravstvenih radnika

Ostavite komentar


  1. Kakav genijalni zaključak, samo što ga nije ranije iznosila na sednici vlade, već sada kao reklamu pred izbore.

  2. Ministarkin sin je odličan lekar i odavno je van granica Srbije kao i njegova porodica. Ministarka se bavi populacionom politikom i zagovara ostanak zdravstvenih radnika u Srbiji a ona prva nije primer za to. Pišem kao lekar koji je otišao iz Srbije. Na žalost smo mnogo zaostali za normalnim svetom , pre svega zbog nedostatka pravih ljudi na pravim mestima. Imate poltrone , neznalice i politički podobne lekare na svim rukovodećim pozicijama u bolnicama. Tu neće nikad biti boljitka. Verujte, preče im je da sačuvaju fotelju i da se ništa ne talasa nego kolega, pacijent, oprema, edukacija….

    1. Kakvo zamajavanje!!Svi su pobegli a ti to pricaj nekom ko nema mozga i nevidi kakvo je stanje u zdravstvu.

  3. ovu vecitu ministarku ne prikazuj te vise zbog zdravlje ljudi,,,toliko je vec rekla godinama,olos vlada srbijom od 45 pa ovamo

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.