Đukić Dejanović: Odlučna bitka za potomstvo

Ostavite komentar


  1. Samo se priča, a stvarnost je drugačija: u vreme socijalizma 120.000 prvačića, a danas 68.000 ! Ko je to na vlasti zadnjih 27 godina ?

  2. Reče gospoja koja ima ministarsko / poslaničku platu deceniju i jedno dete koje je poslala u inostranstvo odakle, mislim da mogu da se kladim, nema nameru da se vrati.

  3. A NA,,ČELU,,,KOMISIJE,,JEVANĐELIJSKI,ZAKLETNIK,ZBOG KOGA SE,,SLUČAJNO,, RAĐAJU DECA, OPET U DIJASPORI.,,ZABORAVISTE,, LI KOLIKO STE TUĐE DECE UVRSTILI U ,,KOLATERALNE ŠTETE,, SRAM DA VAS JE AKO IOLE ZNATE ŠTA JE ILI JE TO POSEBAN,,BEDŽ,VAŠIH,,EKSKLUZIVNIH,,VEČITIH,I SVIH SATRAPA VAM,. JOŠ OD,,SAMO,,SLAVNIH,,90 tih, do dana današnjeg samo su sada,,mrsomudi,,a Vaši,,podsetnici,,na celokupne,,URADKE,.,NEPRERAĐENE,, 6 OKTOBRA 2000,te..

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.