Đukić Dejanović: Radićemo na popravljanju demografske slike

Ostavite komentar


  1. Ko je lud da pravi decu sa platom od 300 evra? A i to dete ce da pobegne iz Srbije brze bolje, kad zna da mu je takva plata perspektiva.

  2. Meni su najsmešniji ovi koji sopstvenu želju da nemaju decu vezuju za neki visoki intelektualni nivo, za svoje izvanredno obrazovanje i moral, koji im ne dozvoljavaju da radjaju decu čiji bi život bio samo patnja na ovom svetu?! Mi smo jedina nacija, mislim na svetu, koja se za prava dece i za njihovu budućnost bori na taj način što ih neće radjati. Nema dece, nema problema. Neće se patiti i sekirati svoje preosetljive roditelje. Kako se kod nas kaže, "nije imao pas za šta da me ujede" ali sam shvatio da je život bez dece samo jedna prazna i jalova putanja koja nema nikakvog smisla. Naravno, nisam poput nekih, mogao da se uporedjujem sa Nikolom Teslom i ostalim svetskim naučnicima i pronalazačima, koji su život posvetili nauci.

  3. @Mladen
    Kako kome. Zao mi je ako vam vas zivot bez dece nema smisla, posto ste svakako svesni da ce jednog dana otici od vas.

  4. Bilo bi smesno da nije tuzno da se bas ministarka Dukic Dejanovic oglasava na ovaj nacin a njen sin zivi i ostace u Lisabonu a ne u Beogradu! Cisto licemerje!

  5. Dusan Spasic

    nedelja, 18. septembar 2016.

    Bilo bi smesno da nije tuzno da se bas ministarka Dukic Dejanovic oglasava na ovaj nacin a njen sin zivi i ostace u Lisabonu a ne u Beogradu! Cisto licemerje!
    ——–
    Potpuno ste u pravu. Mada moja deca ili odluka da li ću imati ili nemati dece ne sme da zavisi od bilo koga, posebno političara . Suludo mi je da ja zbog Slavice Djukić Dejanović ostanem "sterilan" odnosno da se odreknem roditeljstva. Ne znam da li je ova žena licemer ili tipični srpski skorojević? Da li pripada srpskoj "eliti" sastavljenoj od onih novih "bizmismena" i političara, koji ovde prodaju maglu a decu upisju u engleske i francuske dečije vrtiće. Mislim da su nam takvi ljudi, koji se nalaze na špicu države, doprineli sveopštoj moralnoj propasti ovoga društva. Nekada je bilo nezamislivo raditi u državnim organima a imati decu koja su strani državljani ili, koja se školuju u inostranstvu, sa namerom da tamo ostanu. To se smatralo vrhunskom malogradjanštinom i izdajstvom. Danas su takvi u modi. Pre neki mesec se na jednoj od televizija popularna "A sada Rada" hvalila kako joj se sin školuje u inostranstvu i kako će tamo ostati jer ga čeka "svijetla budućnost". Naravno dok mama šalje pare zaradjene u ovoj "propaloj državi". Propagiraju odlazak dece u inostranstvo dok ovde primaju debele plate. Sve njih treba spakovati pa neka svoje mesto izbore tamo gde im je srce.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.