Đukić Dejanović: Šta će biti novo u predstojećoj školskoj godini?

  1. Jel to znači da polovina osnovaca ne nastavlja školovanje?
    Predpostavljam da su brojevi proporcinalno manji svake godine, ali odnos osnovaca i srednjškolaca je isti.
    Pa to je strašno.
    Siroti Dositej se prevrće u grobu.

  2. BAŠ JE TUŽNO !!!
    U jednom od najvažnijh resora u državi, gde je potrebna vanredna energija i želja da se obrazovanje pokrene u pozitivnom pravcu – ON stavlja ženu pd 75 godina, odavno u penziji, … koja je inače preko 40 GODINA NA SVIM VAŽNIM FUNKCIJAMA – I NIKAKVA VAJDA !!!
    KLASIČAN PARAZIT !!!

  3. Ova je najbolji dokaz da je u Srbiji najisplativije zanimanje – POLITIČAR.
    Žena je već decenijama u vlasti a APSOLUTNO NIČIM nije doprinela nekom razvoju društva. A kad počne kao nešto da priča – sve je u stilu ,,kad ja tamo, a ono, međutim… SRBIJA BATO

  4. Ministarka samo slep ne vidi urušeno školstvo u Srbiji škole su postale mesto za sprdnju učitelji obespravljeni,deca nevaspitana,bahata,važno je da biznis raste,svake godine nove knjige i novi dobavljač na teret roditelja,najbolje da škole zatvorite jer ovo je prevršilo svaku meru

  5. Nista novo sve po starom.Ministarka nasledila predhodne ministre siri demagogiju,para za prosvetu nema a drugi u budzetu se razbacuju.Ceka da joj prodje mandat da uzme pare i da bezi.

  6. A po seoskim skolama po 10ak prvaka i to ako ima to je mnogo ker NEMA dece …a sjole samo sto se ne sruse…sramota gde smo stigli

  7. Ništa se neće promeniti u ovom korumpiranom društvu jer da se išta menja ova žena ne bi bila na tom mestu po ko zna koji put uz to svi koji su nekompetentni su na vodećim mestima samo zato što su poslušnici jedne pogubne politike za srpski narod od devedesetih pa i ranije.
    Zatucana država nepismenih i tvrdoglavih koji teško menjaju svoje navike a uz to nemaju osećaja u kom smeru ide svet.

  8. Zašto deca drugog razreda nemaju boravak od prvog dana škole? Ja sam samohrani roditelj. I nemam nikoga da mi uzme dete iz škole. Ko to određuje kad će da počne boravak? Boravak u školi Josip Pančić je bio četri godine a, sad je dve. Ko to odlučuje da ukida boravak?

Ostavite komentar


Društvo

Stanovnici Gadžinog Hana protestovali zbog ukidanja autobuskih linija 10

Stanovnici Gadžinog Hana protestovali zbog ukidanja autobuskih linija

Stanovnici sela sa područja opštine Gadžin Han okupili su se danas ispred sedišta opštine i nakratko blokirali autobus koji je saobraćao do Niša u znak protesta što je to preduzeće ukinulo šest autobuskih linija, među kojima dve kojima se radnici i učenici vraćaju kućama iz popodnevne smene u školama i preduzećima u Nišu.

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.