Đurđević Stamenkovski: Nadam se da će novčana naknada za rođenje deteta biti uvećana od 1. oktobra, za prvo 500.000 dinara

Ostavite komentar


  1. Neko ako zeli da ima dece imace a neko ko nece mozete vi da uvecate te dodatke za milijardu posto, zato ne prosipajte pricu za dzabe drugo prvo to dodelite pa onda se hvalite

  2. Ma nemojte da se zurite, ali obavezno da pricate svakodnevno da vaseg sefa politika daje rezultate

  3. „Ministarka za brigu o porodici i demografiju Milica Đurđević.“
    Tačnije je;
    „Ministarka za brigu o porodici i DEMAGOGIJU“.
    Demografija se „razvija“ u rikverc.

  4. Bolje nam kazite zasto trudnice sa vto ne mogu mesecima vec u Srbiji da kupe neophodni progesteron depo.

  5. Zaista je bilo rečeno da će biti povećanja od maja!Kako sada od oktobra,razočarali ste trudnice.?Jadno i bedno.Možda imate neku statistiku pa pomerate povečanje.

  6. Pa da. Rekli od maja, pa pomeraju na oktobar, onda pitanje da li će uopšte biti. Isto kao i što su najavili pre godinu i po produženje porodiljskog koje se nikada nije desilo, pa se žene vraćaju na posao i moraju da prekidaju dojenje kad beba ima 10 i po meseci, jer im je porodiljsko otvoreno 45 dana pre termina, a one se porodile posle termina.

  7. Ne znam o kakvoj brizi ovde pričamo. Parovi koji rade u prosveti po 10 godina ne mogu da dođu do stalnog zaposlenja, koje je osnovni uslov za kredit. Plus je plata toliko mala da niko neće da im da stambeni kredit. Oni NIKADA ne mogu da iskoriste pravo na pomoć države pri kupovini prve nekretnine. Oštetili ste najranjiviju kategoriju, ljude koji nam podižu decu.
    Predlog – stanovi za prosvetare, isto kao što ste omogućili policiji.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.