Đurđević Stamenkovski: Ne želimo da namećemo uniforme u školama, ali deca treba da osete red

Ostavite komentar


  1. joj Mica iz Kaludjerice hihihihi……. hoce li neko proveriti primanja njenog muza?!

  2. Ово је министарка у Србији, то је као да даш мачки да чува мишеве.

  3. Ko si ti bre preletačice da bilo šta namećeš, izjavljuješ, predlažeš? Bez podrške biračkog tela ti određuješ šta je red, odnosno šta je bolje za decu. Srećom brzo će vam kraj.

  4. Deca će osetiti red kada ga bude u čitavom društvu, u svim oblastima. Oni su najmlađi i ugledaju se na starije.

  5. Da neko ko zaobilazi istinu kao sto radi navedena nije dostojan da brine o porodici.

  6. Ova se više pojavljuje u medijima, nego onaj sa ogrnutom zastavom…

  7. Kada bude red u drzavi onda ce deca osetiti red i ziveti u bladostanju i straha od skolskih drugara i ostalih sa ulica. Vala samo ne moj ti da pricas sta je red ali videcmo mi vama vrlo brzo ledja dace Bog!

  8. Kada ne budu „ministri“ oni koji nisu prešli smešni cenzus, deca će shvatiti šta je red u društvu … i šta je društvo.

  9. Најбоље би било војничке унформе, па пре подне у школу, а после подне на војни полигон и то на прави, а не на онај на који је по скраћеном курсу за напредне ученике, ишао Вулин. Нема нам друге јер ПреЦедник и његов ортак Орбан најављују да почиње трећи и последњи свеЦки рат.

  10. Seljančice, trebalo bi i za vas ministre sašiti uniforme kao što ih nose vaša braća u S.Koreji.Pa, mala deca već vide kako se vi u parlamentu oblačite. Ti si bre za ovih mesec dana promenila garderobe i garderobe. A, tek Čale? Nisam ga video u istom sakou nikad.Pustite decu, neka vide čiji su roditelji bogati i kako su do toga došli.Mi smo ek. Tigar.

  11. Uniforme obavezno , i izbaciti iz obrazaca zanima je roditelja i radno mesto. Nećemo ocene da se dele po imucstvu roditelja a ne po znanju.

  12. Uniforme vratiti pod obavezno. I svakog dana postrojavanje, dizanje zastave, uz himnu.

    Onda prvi čas obavezno – meditacija, radi smirivanja živaca i pripreme uma za nastavu.

    Posle toga, svaki đak prema ličnom personalizovanom rasporedu pohađa nastavu iz svakog predmeta u grupi u kojoj se predaje za njegov dostignut nivo razumevanja gradiva. Dakle ne da svi u jednom razredu slušaju istu matematiku mada jedan zna za desetku jer je genije i tu se dosađuje, njih 20 se provlače sa trojkama, a njih 10 nema pojma o čemu nastavnik priča..

    Dal’ me razumete?

Ostavite komentar


Društvo

Održana svečana promocija 44. klase polaznika Centra za osnovnu policijsku obuku u Sremskoj Kamenici 10

Održana svečana promocija 44. klase polaznika Centra za osnovnu policijsku obuku u Sremskoj Kamenici

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić poručio je danas na svečanoj promociji 44. klase polaznika Centra za osnovnu policijsku obuku u Sremskoj Kamenici da nema jake države bez jake vojske i policije i istakao da će naša država nastaviti da školuje generacije mladih policajaca koji će brinuti o bezbednosti i sigurnosti naše zemlje i građana.

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.