Đurđević Stamenkovski pozvala građane da započnu demografsku obnovu nacije

Ostavite komentar


  1. Kada ste slali ljude da ginu u ratovima, onda niste razmišljali o demografiju? Ne razmišljate ni sad samo se pravite da vam je stalo….Kakvi ste onda bili takvi ste i danas.

  2. Ako si ti stvarno zainteresovana za „demografsku obnovu nacije“ onda bi trebala da se boris da svi imaju zdravu i cistu vodu i kanalizaciju, sto znamo da smo vrlo daleko od standarda, a ne za stadione i plackanje vladajuce sekte

  3. Које све асоцијације произилазе из наслова.

  4. Muka mi je od ovakvih patriota punih savesti! Narod glasa za nju,da bi ona gazila svoj narod radi svog interesa! Takve spodobe su ološ za mene!

  5. Milica je bruka i sramota svesrbskog naroda sa 1 posto glasova nema pravi da se obraca gradjanima. Nemoralne osobe treba da se sakriju i ne oglasavaju. Iznevetila je i onih 1 posto.

  6. Ne kupuju se novorođenčad, kao na pijaci, da bi im kasnije država zagorčala i rođenje i život. Uljudite se i dopametite nesposobnjakovići sa vlasti, ili idite u istoriju, to je najbolje i za sadašnju i za buduću decu.

  7. Zašto da rađaju, da de muče u bolnici, da bi bili gladni, da ih maltretiraju druga deca u školi, da ih teraju u vojsku, da nemaju posao, da ne mogu da kupe stan, da nemaju penziju…

  8. Imam bas lose misljenje o zivotu. Zivot je patnja. Stvaranje novog zivota je umnozavanje patnje i znaci da nekog osudis da pati. E sad zasto imam ovako los stav o zivotu? Evo stvarno ne znam mozda Tito, Milosevic, Zuti, ovi sektasi… mogu da daju odgovor na to

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.