Đurić: Srpska deca u Goraždevcu pala su kao žrtve sulude ideologije mržnje

Ostavite komentar


    1. Bivši načelnik DB nudi dokaze da je za smrt šestorice mladića u kafiću „Panda“ odgovoran Legija, dok bivši komandant JSO tvrdi da je sve uradio po nalogu DB, sa Markovićem na čelu

  1. Voleo bih da pročitam negde znaničnu izjavu da Srbija saučestvuje u bolu porodica nesrpske nacionalnosti koje su izgubile najrodjenije od strane strane Srpske vojske i policije.

  2. A Oliver Ivanović… Da li je i on pao kao žrtva sulude ideoligije i mržnje nekolicine vas…koji ste mu crtali metu na čelu?
    Da li su i ona deca u kafiću Panda Djuriću,
    ubijeni kao rezultat sulude vaše mržnje?
    Njih nisu ubili Albanci, ni UČK… Ti i tvoj vlasnik to dobro znate.

  3. Svaka cast novinarima za fotografiju.

    To je taj pogled u kome se ogleda sva filozofska mirnoca, nesumnjiva vizija i duboki misaoni proces koju doticna individua poseduje. Od tog zagledanosti u daljinu mislim da cemo svi dobiti ono sto je Radovan III povezao sa tim pogledom. Da, mislim ono kada se neko uhvati za sljivu dok ne proizvede minuli rad.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.