Dmitrović: Nisam rekao da je žena kriva za lošu demografsku sliku Srbije

Ostavite komentar


  1. Gospodin ministar smatra da su emancipovane,obrazovane zene glavni problem za demografiju i drastican pad nataliteta koji se desava u poslednjih nekoliko decenija.Zenama pripadaju radna mesta u pravosudju,zdravstvu i prosveti jer im je to struka,a nisu im muskarci to dali na poklon.
    Neophodno je speviti korupciju u svatovalisima za trudnice i porodilistima i urediti porodilista da ih ne pamtimo kao horor u kojima smo dozivele najveca maltretiranja i ponizenja od strane zdravstvenih radnika.

  2. Ministre pitajte se u kakvim uslovima se radjamo, lecimo i umiremo…Zdravstvo u Srbiji je dno dna! Zar zaista mislite da zene veselog duha odlaze u porodiliste ??? Zasto placamo doprinose a za uzvrat dobijamo NISTA? Od 2002 godine pratim stanje u porodilistima zar zaista treba da pricamo o higijeni ? Posteljini? Kupatilima? Hrani? U 21 veku? O sramnom iznosu decijeg dodatka? Kakva je to neverovatno dobra ponda i izazov da.rizikujemo fizicko i mentalno zdravlje ne bi li smo rodili puku radnu snagu za Vas foteljase?

Ostavite komentar


Društvo

Protest u Negotinu protiv litijuma 10

Protest u Negotinu protiv litijuma

U Negotinu je večeras oko 19 sati počeo protest građana zbog gradske deponije, koja je samo ove godine gorela šest puta, a kako navode, pridružuju se i borbi protiv iskopavanja litijuma u Zapadnoj Srbiji.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.