Do kraja godine tužba zbog osiromašenog uranijuma

Ostavite komentar


  1. Sacekajte kad vam pocnu stizati tuzbe Hrvatske Bosne i Kosova. Prvo drzava, a posle pojedinaca. Sta mislite koliko kosta jedno spaljeno selo? Koliko kosta razoreno Sarajevo? Spaljeni Dubrovnik? Sravnjeni Vukovar. Koliko kosta jedan dan jednog logorasa u logoru, a logora je bilo preko 500 i svaki je bio pun.

    1. Moze, nema problema, samo ni Hrvati ni Albanci nece podnositi nikakve tuzbe jer jako dobro znaju da bi u tom slucaju njima stigao poduzi racun u vezi zlocina nad Srbima. Srbi bi trebali zapoceti jos nekoliko ratova i izvrsiti ko zna koliko jos zlocina da bi se uopste izjednacili sa nima(vama). Kapish?

    2. Znam da VELIKIM ZLOČINCIMA nema ko da sudi. Uostalom, da je drugačije ne bi se ta razbojnička družina tako olako odlučivala za upotrebu sile i oružja. Ne bi ponavljala bombardovanja više država, diljem ove planete. Znaju oni da nisu imali prava da bombarduju jednu suverenu državu, znaju oni da su prekršili sve moguće zakone, konvencije, medjunarodno pravo i Povelju UN. Nije to nikakva tajna za razbojničku družinu koja bombama, destrukcijom i uništenjem habitata gde žive desetine, možda i stotine, miliona ljudi, vrši neverovatne destrukcije „oslobadjajući narode i šireći demokratiju“?! Znaju oni da je njihova sila trenutno iznad bilo kakvog suda i sudjenja. Oni mogu sve. To je banda nacija i država koja se otela kontroli i ponaša se „Kao slon u staklarskoj radnji“. Nijedna napadnuta država nije mogla da im odgovori makar sa jednom raketom koja bi bila punjena osiromašenim uranijumom, zbog čega se oni osećaju komotno i slobodno. Ipak, mi Srbi, i naša jedina država, koju imamo, Srbija, moramo stalno da podnosimo tužbe, da pokušavamo putem prava i pravde da dokažemo ono što svi znaju odnosno, da je nad nama izvršen VELIKI ZLOČIN. Ne toliko zbog novca, koji razbojnici nikada ne vraćaju i plaćaju, već da ta razbojnička družina ne pomisli kako smatramo da su nas bombardovali „za naše dobro“, čime su počinili nevidjeni milosrdni akt na kome treba da smo im zahvalni. Mi jesmo siromašni ali nikada nismo bili robovi niti posedovali ropski mentalitet.

  2. Napravili ste osnovni previd. Aktuelni pradsednik Srbije sa svojom kamarilom to nece dozvoliti! On niposto ne sme protiv svojih nalogodavaca i zato je na brzinu sklepao u Skupstini svoje takozvano istrazivacko teklo da citavu inicijativu obesmisli beskonacnim odugovlacenjem. Kako vam je ta ordinarna istina pobegla iz vidnog polja? Ovo iznosim verujuci u demokratsku reputaciju Danasa.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.