Kladovljani, ali i brojni domaći i inostrani turisti koji koriste frekventnu Đerdapsku magistralu, 24 sata dnevno imaju na raspolaganju novu benzinsku stanicu NIS-a, najsavremeniju u istočnoj Srbiji.

Na mestu nekadašnje benzinske stanice „Kladovo“ na Karataškom putu b. b, odnosno ulazu u Kladovo iz pravca Beograda, na površini od 25 ari, u planiranom roku izgrađen je potpuno novi maloprodajni objekat NIS-a koji je u potpunosti prema evropskim standardima. Nova kladovska benzinska pumpa NIS-a je koštala milion evra i jedna je u nizu potpuno automatizovanih na kojima se kompletan proces rada vodi elektronskim putem.

– U skladu sa zahtevima savremenog tržišta, na novoj benzinskoj stanici u Kladovu u ponudi je gorivo evropskog kvaliteta – evrodizel i evropremijum BMB95 – bezolovni motorni benzin , kao i auto gas koji se toče preko savremenih multipleks aparata – rekao je na otvaranju nove benzinske stanice izvršni direktor bloka prometa NIS-a Oleg Šalimov, koji je zajedno sa predsednikom opštine Kladovo Dejanom Nikolićem otvorio novi objekat.

NIS je povodom otvaranja nove benzinske stanice, a u nameri da obraduje potrošače, organizovao akciju pod sloganom „NIS Petrol vam prvi čestita Novu godinu“, pa će narednih mesec dana, do 4. decembra, sve vrste derivata koji se prodaju na ovom objektu – evropremijum BMB95, evrodizel, bezolovni benzin BMB 95, kao i dizel i auto gas, biti jeftinije za dva dinara po litru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari