Do upotrebne dozvole za kulu za samo par sati

Investitoru za samo nekoliko sati izdata upotrebna dozvola za novootvoreni stambeni objekat u "Beogradu na vodi"

Ostavite komentar


  1. Dakle, sve je opet po starom, naime, Novak je ponov počeo da osvaja teniske turnire, u Hrvatskoj fudbal srećom nije postala nova religija i tako postao obavezni predmet u školama kao što je „vjeronauk“ postao, u Srbiji jedni te isti i grade i ruše pod „fantomkama, jer niko ne zna ko je odgovoran čak ni za izgradnju objekata, bivši ministar infomisanja je unapređen sa najvišom funkciom u zemlji.

  2. Ne razumem tekst izašao u „Danas-u“. Pa gospodine Bušatlija , gospodine Bakić, šta to Vama nije jasno? Mi živimo zadovoqno i srećno u jedinstvenoj PRIVATNOJ DRŽAVI našeg vrlog vođe i njegovih sledbenika. A oni su zaslužni što prvi put u istoriji Srbije imamo „Beograd na vodi“. Naš glavni urbanista (ne mislim na Folića-foliranta) zna šta je to država, to je ono gde je on i zakon i pravo i pravda. Zar ne reče, u svojoj čuvenoj besedi, dekan Pravnog fakulteta da je Naš Veliki Sveti Vođa najuspešniji pravnik u istoriji Pravnog fakulteta. A da je u ovoj PRIVATNOJ DRŽAVI sve kako treba svedoči Vam i moj komentar koji mogu objaviti slobodno, PRVI PUT U ISTORIJI SRBIJE! Živeo naš Vođa!!!

  3. Auuuu cuda se nacuditi nemogu !!!
    Nidje se ne spominje Milorad Dodik, tu je nesto po zlu krenulo. Hele nejse mozda ce te i o tome nesto pisati…
    Zaboravih da vas pitam, jeli se mozda Rasim spustao na konopac niz tu novootvorenu zgradu, posto on to vise voli nego liftom a tako se reklamira bolje vlada i turizam a za strane investicije i da ne pricamo….

    1. U protekli petak na BN su skoro ismevali Dodika sto svaki cas dotrcava i stoji uz AV na svakom lokalnom dogadjaju. A mozda je MD kupio stan u zgradurini pa nece da se eksponira.

Ostavite komentar


Društvo

Kolika je cena francuskih Rafala za Srbiju? 10

Kolika je cena francuskih Rafala za Srbiju?

Prva evropska država izvan NATO saveza i deveta u svetu koja će imati francuske borbene avione Rafal. Biće to Srbija kada se realizuje ugovor potpisan tokom nedavne posete francuskog predsednika Emanuela Makrona Beogradu.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.