Dobar vazduh čuva ekosistem Vlasine

U Surdulici razmišljaju podjednako o očuvanju životne sredine i unapređenju turizma jer su zdrava sredina i zdrava privreda neodvojive

Ostavite komentar


  1. Predsednica je Aleksandra Popovic,a ne Danijela! Toncev se bavi ekologijom tako sto pusti „probni balon“ do „Knauf“ fabrike, kako ce da okupi narod zbog velikog zagadjenja! Zatim „Knauf“ uplati 500 hiljada evra Novici za FK Radnik, a uz to plati 3 dana soping provoda u bugarskog za sve zaposljene zene u Lokalnoj Samoupravi! Tako Toncev cuva ekologiju,a to sto Knauf i dalje ubija jos nerodjenu decu u Surdulici i okolini,nema veze. Daj bre ljudi ne pisite vise nebuloze. Nemate ni cast,ni obraz kad ovako nesto mozete da napisete. Pregledajte sve govore i izvestaje Danice Grujicic, vise od toga nije potrebno.
    Mestani Surdulice i okoline UMIRU!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.