„Dobijam pretnje smrću, žele da me proteraju iz države“: Sajsi MC otkrila sa čime se suočava nakon žiriranja u finalu PZE

Ostavite komentar


  1. Puna podrška.Nažalost budala , idiota,,gluperda,kretena ,nazovi patrijota i ostalih manijaka puna je ova zemlja.

  2. Zbog ovakvog „otpada“ koji reciklira ljudsko zlo u Srbiji ni RAMONDA NE MOZE DA PROCVETA… Pepela je previse! Podrska Sajsi!!!

  3. Ne treba nikakva pretnja to nije uredu …ali realno orlovo gnezdo je pesmetina u odnosu na uspavanu ramondu .. Sad je kasno ,a sad niko ne sme da kaže, car je go “ svi nesto kao ramonda a u stvari depresivna i ne pevljiva ,mračna,u odnosu na drugo plasiranu.Velika greška!

  4. Naravno da nisam za ostrascene komentare ali ko je doticnoj dao ulogu da ocenjuje ostale izvodjace?
    Necerovatno je da je bas 12 dala za Ramondu koja je blaga tra la la presma. Ok TD je muzicki obrazovana i pise za sve njih ali da nije tragedije Ribnikara ne bi se za nju sire culo na zalost….po meni Zorja najsvetlija tacka. Ali ova „uvazena“ clqnica zirija je Breskvici mogla da udeli skromnoh 5, 6 poena pa bi situacija bila mnogo drugacija…tamqn je glasala da se zna ko nece pobediti…pozdrav

  5. Nažalost, očekivano. Kada se govor uvreda i mržnje spusti u javni prostor s vrha, postaje model drugima. Jasne propozicije i rezultati. Sviđalo se nekome ili ne, pravilo je poštovano. I pobednik je poznat. Vređati i pretiti nekome zbog procene zaista je neprihvatljivo.

  6. Razumem i ljude iz zirija, glasali po svom ophodjenju sto je u redu ali mi nije jasno zasto zapravo narod glasa u ovom slucaju kad cetvoroclani ziri ima prevagu?

  7. Zbog „strucnih komentatora“ na ovaj tekst SRBIJA NE MOZE NAPRED! Neka pazljivo poslusaju PORUKU pesme i shvatice KO JE I KAKVA JE SRBIJA?!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.