dobrica veselinovićfoto FoNet Milica Vučković

Šef odborničke grupe koalicije Moramo, Zeleno-levi front/Ne davimo Beograd u Skupštini Beograda Dobrica Veselinović rekao je danas da je širom grada počelo postavljanje montažnih objekata – kontejnera za smeštaj pripadnika komunalne policije – „beogradskih ličnih asistenata –  ‘Belih’ „.

Naveo je da će taj projekat gradske uprave Aleksandra Šapića građane Beograda koštati 10 miliona evra, i procenio da je za taj novac moglo da se izgrado skoro 10 vrtića, kupi nekoliko kompozicija BG voza i tramvaja i smanje gužve u saobraćaju, ili da se zameni skoro 20.000 individualnih ložišta u Beogradu čime bi serešavao problem zagađenja vazduha.

Veselinović je naveo da su se građani okupili na Dorćolu, na 25. Maju i Dunavskom keju u Zemunu, da bi sprečili uništavanje zelenih površina i dečijih igrališta da bi se tu postavili kontejneri.

„Beogradu je potrebna promena, jasna vizija i jasan plan gde se, zašto i kako troši svaki dinar namenjen poboljšanju života građana. Mi taj plan imamo i spremni smo da budemo promena kakva je Beogradu potrebna. Znamo da je smenjivanje Srpske napredne stranke (SNS) i Socijalističke partije Srbije (SPS) naš prvi korak za bolju budućnost“, rekao je Veselinović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari