Dobrica Veselinović: Od povučenog pankera do "stranog plaćenika"

Ličnost Danas

Ostavite komentar


  1. Naravno da im je zelja da udju u politiku i tu da tavore narednih 50 godina kao njihovi predhodnici. Medjutim mislim da nemaju glasace jer je narodu dosta vise opozicije koja govori jedno a radi drugo.

  2. Dosta je Srbiji novih "frontova" i novih strucnjaka u politici. Verujem da su zakasnili jedno dvadeset godina sa ovim.

  3. Koliko oni pričaju gluposti, pokazuje i njihovo protivljenje projektu Beograd na vodi. Beograd na vodi mnogo će doprineti našoj zemlji u svakom smislu, to je nešto novo, nešto što će još više modernizovati i unaprediti našu zemlju.

  4. Na osnovu ovoga što je objavljeno može se videti da oni pojma nemaju šta pričaju, ovo su stvano besmislice.

  5. Mislim da ova inicijativa ima visoko mišljenje o sebi, svi znamo da to nije obična grupa građana, već neko iz pozadine komanduje.

  6. Pa da je ostao da se bavi muzikom a manje politikom, mogao bi i da uspe. Strani plaćenik nego šta kao i svi oni koji su bili na protestu Ne davimo Beograd. Učesnici porotesta baš da dave Beograd njihovim propalim mitingom.

  7. Definitivno je on strani plaćenik,jer ga stranci plaćaju da bi ovde organizovao proteste i bavio se ničim,najbolje da nešto radi umesto što pravi haos po Srbiji.

  8. Taj scenario ujedinjavanja nekakve opozicije smo već jednom imali priliku da gledamo davne 2000-te i hvala lepo!

  9. Probao svašta nešto, pa se setio da bi mu politika donela dobru zaradu i evo ga!

  10. Bolje da Veselinović čita stripove, očigledno je u tom svetu pa je na ulici ,kako je napisala novinarska Danas, i on je deo "ogromne manjine" ,i neka nju pita šta taj izraz znači, svakako Veselinović i klice gradjanskog bunta čine ogromnu manjinu.

  11. Dobro j da je Veselinović ostao povučeni panker i klica narodnog bunta, onog apsolutne manjine i neznatne manjine.

  12. Cek sad da mu se naprai imidz, da se malko etablira i eto uskoro Dobrice ozeni me. Rijaliti

  13. Veći broj razumnih komentara se može pročitati kod Kurira i Informera. Očigledno je meta sila napredka gušenje svake opcije osim jednoumlja. Ovo nisam napisao da bih bio zasut minusima.

  14. Izgleda da mnogo cita stripove nemoguce misije jer to pokusava da izvodi ali na veoma los nacin .

  15. Koji veliki broj ljudi,nosi li on sociva ili je kratkovid kad ne vidi sacicu besposlenih koji ga prate ?

  16. Ovo sve je vidjeno 2000.-te ,a duboko razocarenje i rane koje je napravio DOS i navodna demokratska elita jos su sveze a nepoverenje veliko.A svi su se uvek pozivali na gradjansko dustvo i uvodjenje istog,da bi kako dodju na vlast veoma brzo zaboravli zasto su tu-da postoje tamo neki gradjani Srbije koji ocekuju bolji zivot.To se nikad nije desilo,tako da gospodin Veselinovic sve to moze da prica negde na drugom mestu samo ne u Srbiji.

  17. Panker koji je "duži niz godina aktivan u civilnom sektoru,".
    nogo smešno.
    A i tužno.

  18. Voleo bih da znam, kad ovaj neki bot ukuca komentar, da li uopste bar ima iole svesti sta je napisao, ili je samo isprazna ljustura kao i njihov Vodja…

  19. Mnogo minusa dobio Dobrica. Rekao gazda da se klikće i pišu budalaštine. Znači prpa!
    Plaši se, plaši! I treba da se plaši jer pokret raste i pobediće!

  20. Najbrži i najlakši način da se izvučete iz anonimnosti, uskočite u političke vode, a potom da to iskoristite za lično bogaćenje u Srbiji je da ste protiv trenutne vlasti.i organizator bilo kakokovog protesta. Sve je to već viđeno na primeru Čede Jovanovića, Živkovića, Čanka….

Ostavite komentar


Društvo

Ko sprečava đake da pohađaju versku nastavu: Ministarstvo prosvete za Danas povodom navoda SPC 10

Ko sprečava đake da pohađaju versku nastavu: Ministarstvo prosvete za Danas povodom navoda SPC

„Ministarstvo prosvete ne raspolaže informacijama da je bilo gde u obrazovno-vaspitnim ustanovama onemogućavano učenicima da pohađaju obavezni izborni program verska nastava, od strane rukovodilaca ustanova. Ukoliko postoje saznanja o drugačijem postupanju direktora škola, potrebno je obavestiti Ministarstvo prosvete kako bi moglo da preduzme odgovarajuće korake“.

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. i 21. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.