Dodik ponovo zapretio proglašenjem nezavisnosti RS, ako Šmit nametne zakon o državnoj imovini

Ostavite komentar


  1. Šta je, presušila kasa? Treba da se vraćaju krediti, a nove više niko ne daje nekredibilnom dužniku. Pa krivi svi živi što gazda od RS ne može da privatizuje javnu imovinu i da kupi još koju, ko zna koju po redu, nekretninu u stilu kreativnog umetnika Radoičića.

  2. Dodik je potpuno u pravu,čim se malo kockice poslože neka objavi nezavisnost,preteško je nastaviti zajedno

  3. Državna imovina pripada valjda državi? Ako pripada državi, zašto ne sednu i ne dogovore se o nadležnostima?

  4. a sto se ovaj ne hapsi što on će dovesti do velike tragedije u toj zemlji mnogo se osilio mnogo ..stoga hapsite ili neka ga ovaj smeni , jel neće valjati..nece….

  5. Mnogo se ovaj nešto nećka. Nezavisnost RS nije igračka pa da se poteže zbog nekog tamo činovnika. Ili uradi ili nemoj ni pričati. Kukavico.

  6. Само народне скупштине могу да доносе законе и нико други на читавом свету. Нпр. чак и УН, које могу да одобре војну акцију наметања мира, не могу доносити и наметати законе другој држави. Тврдити да тако нешто може некакав појединац је напросто прворазредна глупост! Све оно што су разни појединци у БиХ проглашавали „законима“ су безвредна трабуњања и немају никакве везе са законима!

  7. Ja , sam protiv mešanja jednog stranca nijemca u unutrašnje stvari jedne države.
    Ako ,već Dodik najavljuje svako malo otcepljenje?
    Ajde ,konačno budi dosledan i otcijepi Republiku Srpsku,nije narod lud ,da ne zna da bi pokušaj otcjepljenja izazvao sukob

  8. Pa Mile brate jel ne vidiš da oni to i žele da uradiš. To im je alibi da onda unište RS skroz. Isti scenarij kao sa Ukrajinom.dovedu te u bezizlaznu situaciju Al iz uđe potez baš onaj koji moraš povući. Tanak led

  9. Taj lazni presednik koji je postavljen na pljacku uz pomoc svoga prijatelja smita toje najveci lazov i folirant

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.