Dodik potvrdio da je pozvan na saslušanje u Tužilaštvo zbog negiranja genocida u Srebrenici

Ostavite komentar


  1. Mogu da mu pljunu pod prozor genocida i bih nije bilo samo su muslimani dobili šta su tražili a i prvi su izazvali rat ubivši srpskog svata

  2. Bice zanimljivo. Sud ima odluku Suda Ujedinjenih nacija da je bio i pricu Dodika da nije. Tu nema dileme. Svaki sudija se mora opredeliti za dokaze kolega, a ne za pricu.

  3. Jel se tamo zida neka fabrika? Zasto mladi i skolovani beze? Za to nije kriv sud u Hagu. Ko li je kriv?

  4. Izraelci su utvrdili da nema genocida. Po medjunarodnom pravu skraceni oblik definicije genocida je ociscena teritorija od sve nejaci. Mnugi strani ucesnici na koje nemaju uticaja diplomate i mediji kazu da nema genocida pa cak i KARLA DEL PONTE. Koliko je zlo od takvih MORALISTA je i bivsi glavni tuzilac NAJS.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.