Dodik: Šmita ćemo dočekati jajima

Ostavite komentar


  1. „Dodik je ranije zapretio Šmitu, koga ne priznaje kao visokog predstavnika, da će ga, ako se pojavi u RS, policija uhapsiti, a onda „izbaciti“ sa teritorije tog bh. entiteta.“ I gle kako se sada odjednom, brzo preigrao na jaja ?!

  2. Pa ovecali ste njegovo hapsenje i deportaciju iz RS Gospodine Predsednice Dodik ? Koja sad jaja i cija ?

  3. Cekajte malo, pa obecalli ste najpre hapsenje Smita i sada idemo na jaja . Da nije to malo bez jaja Predsednice Dodik ?

  4. Bajo, pre neki dan si rekao da ćete ga uhapsiti i proterati, juče si (kroz usta predsednika parlamenta ) izjavio ‘da će ga policija čuvati od građana’. A danas, gađanje jajima.

  5. Evidentno je da Dodik nije dosledan svojim izjavama i da su one iskljucivo za unutrasnju upotrebu. Ko mu je verovao da je hrabar, grdno se prevario.

  6. Чекај! А полиција, хапшење, прогон Шмита туристе? Разграничење, отцјепљење?

  7. Eee a ja se nadala hapsenju. Mislis da je Smit bosansko stado koje ti maltretiras svakodnevno. Kada bi znali kakva si kukavica svrgnuli bi te odavno,

  8. Ja blagoli se nama ko nas vodi samo se pitam kako ce ovo njegovo bahatiranje zavrsiti za srpsku i nas iz dana u dan laze

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.