Dojave o bombama stigle u više beogradskih škola

Ostavite komentar


  1. Utvrđeno je da su lažne,a kada će da se utvrdi ko to stalno šalje? Kao ne mogu da nađu! Šta se to mulja za to vreme?

  2. He,he dojave o bombama…i to u školama..
    Baš me zanima oće li biti neka slična dojava za koncerte Baje M.K. ili „majke srpske“ Cece ili neka slična „kulturna manifestacija“ pod pokroviteljstvom sns i ostalih botova?

  3. Ma dajte više! Na kom nivou je ova budalaština koju vi godinu dana ne možete da rešite!? Deca se igraju rata- šta?! Neverovatno! Šta policajci oko škola izigravaju, čemu oni služe, da primaju platu? Kuda su prošli ti podmetači bombi? Šta su oni, neki nevidljivi!

    Sram bilo i državu i MUP!

  4. Kao prvo, frka oko prebacivanja odgovornosti na nastavno i drugo skolsko osoblje i tzv“obuke“ istih sluzi da se zamagli prava istina i svrha ovih dojava. Samo se setite u kojoj vrsti ustanova se vrsi glasanje, i odmah sve dobija svoj smisao.. Jedan poziv, glasanje se prekida, svi idu napolje, kutije-na izvolte.. Sve se bojim da ce glasanje biti produzeno zbog nadoknade izgubljenog vremena, plus pitanje da li ce ljudi koji su vec bili na glasanju ponovo dolaziti. Zna se kome odgovara sto manja izlaznost.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.