Dojčinović (KRIK): Umesto rata mafiji, opomena partnerima

Ostavite komentar


  1. G. Dojcinovicu, ako Vam je toliko stalo, da se obracuna sa kriminalom, pocnite od 2000. , pa onda dalje. Tako cete pokazati dobru nameru i nepristrasnost.

  2. Kada gospodin Dojcinovic kaze da je „oduvek“ Srbija bila kriminalizovana, osim kratkog perioda posle Djindjiceve smrti kada su odnosi izmedju politicara I mafije smanjenji, on verovatno misli na Srbiju u slobodi, blagostanju i demokratiji od 1990 naovamo… Srbija u svom neslobodnom, jednopartijskom, nedemokratskom obliku Socijalisticke Republike nikako nije bila kriminalizovana I mafijaska.. Mafijasa, tj da se ne lazemo mafije kao organizacije nije ni bilo,… nego su kriminalci vredno sticali znanja i prekvalifikacije u radionicama i paviljonima Zabele, Sremske Mitrovice, Nisa.. Tako reci bili su u procesu revidiranja svog pogresnog stava o lebu bez motike, i zeljno su iscekivali da se na slobodi sto pre ukljuce u izgradnju samoupravnog drustvenog sistema.. Nego sta…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.