Dojčinović: Vlast za obračun sa neistomišljenicima koristi sudove umesto nasilja

Ostavite komentar


  1. Kad ne znaju kako više onda opozicionari krenu i po sudiji i po huliganima i po državi… Samo ne rade na sebi i sebi ne nalaze mane

  2. Dojčinović vlast koristi pravna sredstva u borbi protiv vas iz opozicije nasilnika.

  3. Ovaj Dojčinović bi trebao da zna da je sudstvo u Srbiji nezavisno i to treba da se poštuje.

  4. Trebali ste da pišete o tzv. malim slučajevima. Običnim ljudima koji su vidno obespravljeni pred sudovima. A ne samo o npr.Katarini Petrović i Aleksandru Obradoviću. Koji su važni, ali nisu jedini. Jer je mnogo više tih malih i nepoznatih. Tako bi dobili simpatije za svoje tekstove o sudu. O tuzilastvu. O uzasu pravosudja. I najpre o zakonima koji onemogućavaju oštećene da ako tužilaštvo neće da gone osumnjičene. Ni pod kakvim uslovima. Čak i da oni oštećeni preuzmu gonjenje i plate troškove ukoliko izgube. E, to je najveći kriminal! O tome treba da pišete.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.