„Dok je cvetala marihuana“: NIN istražuje uloge rotiranih – ministra policije i šefa BIA u Jovanjici

Ostavite komentar


  1. Uvek sam se pitala šta će Vulin,Dačić ,Palma, Vučiću ?A onda sam shvatila da su sve ove godine nastavak 90ih ,njihovih dilova,talova ucena,koruptivnih radnji,enormnog bogaćenja ,a sve kao pod vidom brige za državu i narod ,lažnog patriotizma,i brige za Kosovo ,uglavnom ,za dnevno političku upotrebu
    Da je istinski napravljen diskontinuitet sa tim godinama i da je istinska želja i napor da postanemo uredjena članica EU,ovi likovi ne bi imali šta da traže u vlasti i na ministarskim mestima.Više se ne zna ko koga drži u šaci i ko koga ucenjuje.Tužna je ovo država i mi u njoj.

  2. Sve lopurda do lopurde.Svako lobira za svoj dzep a ovaj glupi narod neka stoji sa strane i neka gleda.Mladi su otisli,penzioneri kad pomru bice laku noc Srbijo.Imamo toliko pametne dece koja beleze ogromne uspehe a mi finansiramo radna mesta kako bi politicari trpali provizije u svoj dzep.Zar nemoze ova j….. drzava da isprati njihove ideje i napravi nove fabrike za tu omladinu.Onu skupstinu treba zapaliti s sve olosem koji sedi u njoj.Svi su isti i pozicija i opozicija

  3. Престаните да ‘олајавате’ ,ако немате чврстих доказа против њих!

  4. Tužno je što se ovoliko forsira pesimizam i proizvoljne ocene svega što postoji u Srbiji,uprkos svemu,lepoj i od Boga obdarenoj Srbiji.

  5. Kakva marihuana u Jovanjici? Dokle cete da ponavljate tu laz? Iskonstruisana afera, a Vulin je sada „diler“ jer je na strani Rusa! Neko treba debelo da plati jer je umesto konoplje „video“ marihuanu i prouzrokovao silnu stetu, korumpirani i od neprijatelja placeni policajci.

  6. Koliko vidim za Batu

    Znaci gospodimu Gasicu je jediba mana sto je imao firmu za uvoz i trgovinu kafom Da je imao firmu za uvoz auta
    da li bio preprodavac automobila Mozda bi ga zvali Bata audi U Keusevcu ga znamo kao vrednog i sposobnog coveka rako sa vam ovo nije na mestu

  7. Kada god kriknu ZIVELA SRBIJA i NEDAMO SRBIJU ……ja znam da su opet nesto debelo ukrali. Kakva je to klika…..cccccc.

  8. Rusija, S.Koreja i Srbija ista bagra na vlasti.Svi imaju putera na glavi to faraon dobro zna.Zato ih i rotira.Čim uspori rotaciju, ispadoše iz kola, a onda?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.